Buna gerçekten inanıyorsanız ben sustum.O kapak kendilerini değil bahsettikleri olayları betimleyen bir foto
Sözlerde bu düşüncenizi destekleyecek bir şey var mı, benim kaçırdığım? Yani kendinize gelin mesajı aldım ben sadece, toplanın hadi gidiyoruz gibi bir şey yoktu.Buna gerçekten inanıyorsanız ben sustum.
Başlangıç okadar masum ki "Günler koşup giderken, neden var olduğunu unuttun." diye başlarken bir anda polis ve eylemcilerin görüntüleri ile "Ama biz müziğin birşeyler değiştirebileceğine inanıyoruz...Bizimle gel...Başlayalım mı, başlayalım mı?" diye sizi müziğe davet ediyor. Klibi izledikce isyan çagrıları başlıyor. Masum bir müzikSözlerde bu düşüncenizi destekleyecek bir şey var mı, benim kaçırdığım? Yani kendinize gelin mesajı aldım ben sadece, toplanın hadi gidiyoruz gibi bir şey yoktu.
Kosova, Bosna ve Çeçenistan'ın ortak noktası hepsinin yakın tarihte bağımsızlık mücadelesi vermiş olması. Memlekette durum hiçte öyle değil ama bırakın uzaktaki bir insanın başına geleni, komşusunun ne yaşadığından habersiz bir jenerasyon var. Kısaca yaşanan sıkıntılara reaksiyon gösteren bir toplumsal vicdan kalmadı varsa da birliğin getireceği güçle hareket etmiyor. Ben bu mesajı aldım ama eğer resmin size verdiği subliminal bir mesaj varsa onu bilemiyorum, umarım zarar getirebilecek bir şey değildir. İzleyenlerin ve etkilenenlerin çoğunun rap müziğin verdiği enerjiyle genç nüfus olduğunu dikkate alınca ben olumlu olarak etki yapacağını düşünüyorum.Başlangıç okadar masum ki "Günler koşup giderken, neden var olduğunu unuttun." diye başlarken bir anda polis ve eylemcilerin görüntüleri ile "Ama biz müziğin birşeyler değiştirebileceğine inanıyoruz...Bizimle gel...Başlayalım mı, başlayalım mı?" diye sizi müziğe davet ediyor. Klibi izledikce isyan çagrıları başlıyor. Masum bir müzik
insanları isyana teşvik ediyor. Neyse benim fikrim bu. Ama belirtmeliyim ben bu mavi kelebekleri ve kuru kafayı ayrıca ciçek dolu çanta ile elinde ağır silah taşıyan canavar betimlemesini Kosovadan sonrasında Bosnadan ve daha sonra da çeçenistandan bilirim.
Dar görüşlü dedikleriniz siz gibi düşünmeyenler mi?2-3 güne kalmaz dar görüşlü kesim tarafından şikayetler aracılığı ile yayından kaldırılacağına inandıgım mükemmel bir başyapıt.
Adamsın. Seviyorum seni...Dar görüşlü dedikleriniz siz gibi düşünmeyenler mi?
İnsanları yaftalamak, sınılandırmak ne kadar hümanist bir davranış?
İsyan iyidir. Oraya buraya bağlamaya gerek yok. Şarkının bütününe bakınız. Anlatılmak istenene bakınız. Beğenmemiş olabilirsiniz, fakat isyana sürüklüyor demek komik. Eylem yapmaktan, isyan etmekten çekinmeyin. Hep beraber bağırınca sesimiz duyulur.Başlangıç okadar masum ki "Günler koşup giderken, neden var olduğunu unuttun." diye başlarken bir anda polis ve eylemcilerin görüntüleri ile "Ama biz müziğin birşeyler değiştirebileceğine inanıyoruz...Bizimle gel...Başlayalım mı, başlayalım mı?" diye sizi müziğe davet ediyor. Klibi izledikce isyan çagrıları başlıyor. Masum bir müzik
insanları isyana teşvik ediyor. Neyse benim fikrim bu. Ama belirtmeliyim ben bu mavi kelebekleri ve kuru kafayı ayrıca ciçek dolu çanta ile elinde ağır silah taşıyan canavar betimlemesini Kosovadan sonrasında Bosnadan ve daha sonra da çeçenistandan bilirim.
Sevgili kardeşim. Üretmeyen bir toplumuz maalesef. Yapacak bir şey yok! Ben ne ayıdan yanayım nede dayidan yanayım. Ben ormandan yanayım. İşi siyasete dökmeyin demisssin lakin iş siyasete döndü. Devlete laf soyletmem soyleyenede cevabını veririm.Rap müzik nedir?
Rap, Hip hop kültürünün müziğidir. ... Rap'in "Rhytm And Poem" (Ritim ve Şiir ya da Ritmik Şiir) veya "Rhytmic African Poetry" (Ritmik Afrika Şiiri) sözcüklerinin kısaltması olduğu görüşü yaygın olsa da aslında rap kelimesi, İngilizce sözlük anlamı olarak "ağır eleştiri" anlamına gelmektedir.
İlgili eserde, Kimileri gibi konuyu bilipte SUSANLARI eleştiriyorlar...
Diliniz, dininiz, ırkınız, mezhep veya siyasi görüşünüz ne olursa olsun. Birkereden birşey olmaz diyenlere susamam diyorlar mesela.
Yada Türkiyenin yarısından az güneş alan memleketler güneş ile elektriği üretip sana satarken, sen hala neden termik santral yapmaya çalışıldığını bildikleri için susamıyorlar.
Mesela süperlüks jet uçaklar sahibi olmak yerine neden yangın söndürme uçağına göya bozuk diye kiralık helikopter ile uğraştıklarını biliyorlar da susamıyorlar.
Tarım yapma saman ekersen sana teşvik veririm demelerinin sebebini biliyorlar.
En önemlisi "Kimisi bu hesabı anlamaz ama" asgari ücretle çalışan bir vatandaş 2yıl önce 450dolar kazanırken şuan, kazancı artmasına rağmen 350 dolar kazanıyor olduğunu biliyorlar, daha nice konuşulacak şey var ama neyse,
Ne yazıkki görürsek, evlatlarımızın yiyecek ekmeği zor bulacağı günleri gördükleri için susamıyorlar.
Siyaset yaptırmayın ama kör de olmayın mesela... Ben siyaset yapmıyorum ama içim yanıyor mesela..
ByMERZiFONLU Sağlıcakla..
Hay senin diline ağzına kurban olayım. Ne güzel anlatın. Helal olsunRap müzik nedir?
Rap, Hip hop kültürünün müziğidir. ... Rap'in "Rhytm And Poem" (Ritim ve Şiir ya da Ritmik Şiir) veya "Rhytmic African Poetry" (Ritmik Afrika Şiiri) sözcüklerinin kısaltması olduğu görüşü yaygın olsa da aslında rap kelimesi, İngilizce sözlük anlamı olarak "ağır eleştiri" anlamına gelmektedir.
İlgili eserde, Kimileri gibi konuyu bilipte SUSANLARI eleştiriyorlar...
Diliniz, dininiz, ırkınız, mezhep veya siyasi görüşünüz ne olursa olsun. Birkereden birşey olmaz diyenlere susamam diyorlar mesela.
Yada Türkiyenin yarısından az güneş alan memleketler güneş ile elektriği üretip sana satarken, sen hala neden termik santral yapmaya çalışıldığını bildikleri için susamıyorlar.
Mesela süperlüks jet uçaklar sahibi olmak yerine neden yangın söndürme uçağına göya bozuk diye kiralık helikopter ile uğraştıklarını biliyorlar da susamıyorlar.
Tarım yapma saman ekersen sana teşvik veririm demelerinin sebebini biliyorlar.
En önemlisi "Kimisi bu hesabı anlamaz ama" asgari ücretle çalışan bir vatandaş 2yıl önce 450dolar kazanırken şuan, kazancı artmasına rağmen 350 dolar kazanıyor olduğunu biliyorlar, daha nice konuşulacak şey var ama neyse,
Ne yazıkki görürsek, evlatlarımızın yiyecek ekmeği zor bulacağı günleri gördükleri için susamıyorlar.
Siyaset yaptırmayın ama kör de olmayın mesela... Ben siyaset yapmıyorum ama içim yanıyor mesela..
ByMERZiFONLU Sağlıcakla..