Genel Sohbet #Susamam Dinle Dinlet..!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sagoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Rap camiası hep bunları anlattı zaten bazı kesim hariç tabiki ama biz sözlere değil ritme kulak verdik hep çok büyük iş çıkarmışlar bukadar mc toplayıp bukadar matıklı anlamlı parça çıkarmak müthişş bizede #SUSMAMAK yakışır artık !

Son düzenleme:
Pek rap dinlemem ancak Türkiye'de rap müziğin hep bir protest tarafı olmuştur. Tekil olarak kitlelere ulaşmakta, ses duyurmakta sıkıntı yaşadıkları da aşikar.
Ama bu kadar sanatçı bir araya gelince, bir de gündemi düşünürsek hem sesleri duyuldu hem de güzel bir farkındalık yaratıldı. Gerçekten müthiş olmuş.

Maalesef kendi ülkesinde olan bitenlere gözlerini kapamış büyük bir kitle var toplumumuzda! İşte bu kitle bu parçayı da terör ile ilişkilendirme çabasına girmiş. Nedir acaba bu terör Adam olun demek ki?

Müzikle uğraşırım üniversiteden beri. O zamanlar grubumuz vardı. Rock ve metal müzik yapardık. Diğer elemanlara dedim gelin politik, Türkiye' nin gündemini şarkı yapalım verelim dinleyicilere. Başımıza bela mı açacaksın, ben uğraşamam bu işlerle deyip geri çevirmişlerdi.
Bu müziği dinleyince genç arkadaşları inanılmaz takdir ettim. Bu sözleri, bu klibi yapmak tanınmış müzisyen olarak herkesin dinleyeceği şekilde youtubeye koymak sanıldığı kadar kolay iş değil.
Memlekette sanat gelişecekse bu dönemde böyle olgunlaşmalı.

Müzikle uğraşırım üniversiteden beri. O zamanlar grubumuz vardı. Rock ve metal müzik yapardık. Diğer elemanlara dedim gelin politik, Türkiye' nin gündemini şarkı yapalım verelim dinleyicilere. Başımıza bela mı açacaksın, ben uğraşamam bu işlerle deyip geri çevirmişlerdi.
Bu müziği dinleyince genç arkadaşları inanılmaz takdir ettim. Bu sözleri, bu klibi yapmak tanınmış müzisyen olarak herkesin dinleyeceği şekilde youtubeye koymak sanıldığı kadar kolay iş değil.
Memlekette sanat gelişecekse bu dönemde böyle olgunlaşmalı.
Şanışer eski şarkıları da bu minvaldeydi, günümüz popüler rapçileri gibi hadi akalım tarzında değildi...

Sonunu düşünen kahraman olamaz deyip
Sonunda hayıflanıp dövünürüz
Küçük hesaplar uğruna bencilce yaşarken defteri kebir de bir rakam olduğunu unutup
Toplu hesap geldiğinde dirsekle başkasına itemezsin
Bu senin suçun •

Geri