Şanışer eski şarkıları da bu minvaldeydi, günümüz popüler rapçileri gibi hadi akalım tarzında değildi...Müzikle uğraşırım üniversiteden beri. O zamanlar grubumuz vardı. Rock ve metal müzik yapardık. Diğer elemanlara dedim gelin politik, Türkiye' nin gündemini şarkı yapalım verelim dinleyicilere. Başımıza bela mı açacaksın, ben uğraşamam bu işlerle deyip geri çevirmişlerdi.
Bu müziği dinleyince genç arkadaşları inanılmaz takdir ettim. Bu sözleri, bu klibi yapmak tanınmış müzisyen olarak herkesin dinleyeceği şekilde youtubeye koymak sanıldığı kadar kolay iş değil.
Memlekette sanat gelişecekse bu dönemde böyle olgunlaşmalı.
Şanışer' i arkadaşım vasıtasıyla dinlemiştim. Sesi ve şarkı melodilerini sevmiştim fakat bu denli bi şarkı yapacağı aklıma gelmezdi. Takdirlik insan.Şanışer eski şarkıları da bu minvaldeydi, günümüz popüler rapçileri gibi hadi akalım tarzında değildi...
Bana o 9 un içinde dislike atanları ifşalasınlar kafiBenim buna sevinebilmem için 100 milton dinlenmeli hala 9 hadi paylaşın heryerde
O kapak kendilerini değil bahsettikleri olayları betimleyen bir fotoÇiçekten böcekten bahseden bu aşırı duyarlı! çocukların elinde neden silah var?
Ekli dosyayı görüntüle 11378