@roadless likit geldi çok sağol. Bi kokladım, koklar koklamaz beni koltuğa çaktı,yamuldum bea, bu ne[emoji1787][emoji1787]
Ekli dosyayı görüntüle 53942
İki dk kendime gelemedim????Aman abi dikkat [emoji1787][emoji1787]
Abi içimi nasıl? İşine yarayıp sana ateşli icirtmediyse ne mutlu banaİki dk kendime gelemedim????
Eve gidince içimine bakıcam. Şuan işteyim. İnşallah bayıltmaz????Abi içimi nasıl? İşine yarayıp sana ateşli icirtmediyse ne mutlu bana
Bazı aromalarda PG artırımı farkediyor ayrıca demleme yöntemi de aromayı artırabilir, mesela aroma ve pg'yi karıştırıp 1 hafta sonra VG eklediğinizde daha iyi bir likit elde ediyorsunuz, PG yada triacetin aroma artırıcı olarak da gıda aromalarında kullanılıyor.Merak ettiğim bir konu başlığı ile alakalı oluncada misal aromayı daha iyi hissetmek için ne yapılabilir. %10 yerine daha yüksek yüzde yerine misal ben 70/30 veya80/20 kullanıyorum. 50/50veya60/40 gibi yapsan içeriği daha iyi aroma alabilirmiyim.
Yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile pg aroma hissiyatını arttırıyor. Bir sonraki siparişimde 60/40 olarak 100ml sevdiğim bir aromayı demliyeceğim. Pgde bekletme olayını yapamam çünkü base olarak satın alıyorum hep vg pg ayrı ayrı satın almadım. Bekledikçe bozulur düşüncesindenBazı aromalarda PG artırımı farkediyor ayrıca demleme yöntemi de aromayı artırabilir, mesela aroma ve pg'yi karıştırıp 1 hafta sonra VG eklediğinizde daha iyi bir likit elde ediyorsunuz, PG yada triacetin aroma artırıcı olarak da gıda aromalarında kullanılıyor.
PG, uygun saklama koşullarında kolay kolay bozulmuyor hocam, kapalı ambalajında aldığınız PG için üreticiler 2 yıl süre veriyor ki ortalama ayda 200ml 70/30 likit tuketseniz 16 ayda bitirmiş olursunuz. VG-PG ve nik shot'i ayrı ayrı almanın bir çok faydası var, biraz uğraştırıcı olsa da insana demleme ile ilgili daha fazla esneklik sağlıyor, ilk başladığımda 36mg nik shot alıyordum şimdilerde daha yüksek mg'li temin etmeye çalışıyorum, uzun demlemelerde hayat kurtarıyor diyebilirim, geçen ay çekmece in derinliklerinde 2018 yılından kalma nik'siz 10ml castle long buldum mesela yağ gibi aktı gitti iki gündeYazdıklarınızdan anladığım kadarı ile pg aroma hissiyatını arttırıyor. Bir sonraki siparişimde 60/40 olarak 100ml sevdiğim bir aromayı demliyeceğim. Pgde bekletme olayını yapamam çünkü base olarak satın alıyorum hep vg pg ayrı ayrı satın almadım. Bekledikçe bozulur düşüncesinden
Üstad ben çok fazla tüketmiyorum ayda 100ml ancak tüketiyorumdur..PG, uygun saklama koşullarında kolay kolay bozulmuyor hocam, kapalı ambalajında aldığınız PG için üreticiler 2 yıl süre veriyor ki ortalama ayda 200ml 70/30 likit tuketseniz 16 ayda bitirmiş olursunuz. VG-PG ve nik shot'i ayrı ayrı almanın bir çok faydası var, biraz uğraştırıcı olsa da insana demleme ile ilgili daha fazla esneklik sağlıyor, ilk başladığımda 36mg nik shot alıyordum şimdilerde daha yüksek mg'li temin etmeye çalışıyorum, uzun demlemelerde hayat kurtarıyor diyebilirim, geçen ay çekmece in derinliklerinde 2018 yılından kalma nik'siz 10ml castle long buldum mesela yağ gibi aktı gitti iki günde Ekli dosyayı görüntüle 53945
Aroma vadisi diy. Aromaları olup carlo-merc_siegfild 6mg nbase ile 25 günlük demleme.
Lemon tart 50 ml
Original Bunny 30 ml
Naked lava flow 30 ml
Kullanırım diyen arkadaşlara hediye olarak gönderebilirim .
Ekli dosyayı görüntüle 53907. Ekli dosyayı görüntüle 53908
Aroma vadisi diy. Aromaları olup carlo-merc_siegfild 6mg nbase ile 25 günlük demleme.
Lemon tart 50 ml
Original Bunny 30 ml
Naked lava flow 30 ml
Kullanırım diyen arkadaşlara hediye olarak gönderebilirim .
Ekli dosyayı görüntüle 53907. Ekli dosyayı görüntüle 53908