işte bunlar hep coğrafyadan ???? ... bir de ben karışımdan anlamayorum ????... karıştırıp tutturuyolar bana misssNic burada en onemli etken.
ben farkli bir base alinca koku ve tat testi yapiyorum. Simdiye kadar acimsi bir base e rastlamadim ama tuhaf kokulu, fazla tatli olanlara denk geldim. Tadi bana uygun notr ise nik ekliyorum. nik secimi icin de bir ara epey denemeler yapmistim ????
Üstadım bir yanlış anlaşılma olmuş sanki, üzüldüm şimdiZevkler ve renkler tartışılmazdır derler
Bu yüzden yorum yapamam ,benimde çoğu kişinin allayıp pulladığı likitleri ağzıma süremediğim olmuştur .bu nedenledirki paylaşımımda marka ve içerik bilgilerini açık açık yazdım ,.demem o ki olur ya bu likitleri beğenen içmek isteyen varsa boşa gitmesin ,beğenmeyen zaten talep etmez ben hiç bir kimseye sizin beğenmediğiniz ürünleri alın diye zorlama içine girmedim beğeneni de niye beğeniyorsun diye sorgulamam ,bende beğenmedim ama sizin içtiğiniz likitleri de hiç beğenmedim mesela ,siz yanlış anladınız herhalde ,bu tür yorumlarınızı benim paylaşımımı alıntı yaparak dile getirmeniz hiç şık olmadı.
Naptın sen beya,???? herşey içmiyorum, içemem. Mentollü asla içemem, meyveli likit asla MTL'de içemem. Mesela Heisnberg likitin hayranları var. Ben asla içemem, nedir o mentol öyle. Craker mraker falan likitler tamamdır.abi senin damak genis, her telden likiti icebiliyorsun. meyve/sebze, tatli/tuzlu, sutlu/buzlu ne varsa kullaniyorsun. fakat durup bakinca gelir gecer seyler oldugu ve yordugu goruluyor. yani baktigimda gordugum "keyif" tamam, fakat "ihtiyac" ? iste orayi doldur.
2 yili gecti her gun 2 setup tasiyorum. birinde ihtiyacim, digerinde keyfim var. Bakma keyfim dedigime, elimde 30-35 farkli kullanima hazir likit var, 5-6 tanesinin iceriginde tutun tutun yoktur. gerisi tutunun 50 tonu ???? benim icin ihtiyac ve keyif bir arada - tutun ve aromatik tutun.
(bana gore) bu noktada su da var; benim gibi tutun grubunda olanlarin atesliye bagimlilik ve geri donus riskini yuksek goruyorum. Her ne kadar farkli formda yurusekte aslinda bagimliligimizi idame ettiriyoruz. Bir baska konuda konusmustuk. buhar varken dumana donmem ama buharda tatmin oldugum noktayi kacirmamam lazim. Damagima uymayan tatlarda likitler denedigimde sogudugum nokta sadece o likit olmuyor, genel olarak buhari bile sorguluyorum.
O yuzden de guvenli liman sart (ateslim diyecegin likitler) ve hatta guvenli sular (damagina uygun likit grubu)
herşey asla içemem
Eyvallah Abim gel bi sarılıp öpeyim seni????????yamacıma gel hele????????Motivasyonunu arttirmak ve uzerine dusunmen icin takiliyorum ???? ki ise yaramaya basladi ????????
Sağlık olsun @NamcaMerhabalar kardeşim .maalesef .elimdeki tüm fazla likitleri @Hector kardeşimize gönderiyorum..
Valla çok makbule geçer. Hayır demem yani????@qersnc abicim bende bir likit var, (bence) ateşliye tövbe ettiriyor, bir kısmını @comandante amcama söz verdim, istersen sana da bir miktar göndereyim elindeki setuplardan birine doldur canın ateşli istedikçe iki fırt çekersin, Ramazan'da iftardan sonra nefsimi köreltmek için 4 fırt zincir çektim sandalyeye çökmek zorunda kaldım acaba sorun bende mi diye @Cemetery ye denettim "sert likit" dedi
üstad demlemeyse önemli değil de hazır aldıysan marka model ver de ben de es kaza almıyım ???? ???? ????... durduk yere 112 miydi 911 miydi düşünmeyelim sonrabende bir likit var, (bence) ateşliye tövbe ettiriyor
???????????? Güzel hareket abi, umarım seven birileri talip olurAroma vadisi diy. Aromaları olup carlo-merc_siegfild 6mg nbase ile 25 günlük demleme.
Lemon tart 50 ml
Original Bunny 30 ml
Naked lava flow 30 ml
Kullanırım diyen arkadaşlara hediye olarak gönderebilirim .
Ekli dosyayı görüntüle 53907. Ekli dosyayı görüntüle 53908
Valla @Kıvanç hocamın icemedigi Latakia vardı ben talip olmuştum sağolsun bana gönderdi ben de icemedim likiti , onun üzerinde biraz çalışıp içilebilir hale getirmiştim ama gerçekten bana göre de sert bir likit oldu. Bu vesileyle @Kıvanç hocama da teşekkür ediyorum, çok kişiye nasip oldu likitüstad demlemeyse önemli değil de hazır aldıysan marka model ver de ben de es kaza almıyım ???? ???? ????... durduk yere 112 miydi 911 miydi düşünmeyelim sonra
Lataika; kazıdım bunu beynime... yeminle gözümde Diablo canlandı... artık diablo=lataika; lataika=diabloValla @Kıvanç hocamın icemedigi Latakia vardı ben talip olmuştum sağolsun bana gönderdi ben de icemedim likiti , onun üzerinde biraz çalışıp içilebilir hale getirmiştim ama gerçekten bana göre de sert bir likit oldu.
Latakia çok ilginç bir aroma sevene başka likit icirtmez sevmeyeni de nefret eder is-kül kokusundanLataika; kazıdım bunu beynime... yeminle gözümde Diablo canlandı... artık diablo=lataika; lataika=diablo
+ yanik plastik/deri karisimiis-kül kokusundan
Hocam tarifi varsa tarifini, hazır likitse alabileceğimiz yeri paylaşırsanız çok ikrama geçer@qersnc abicim bende bir likit var, (bence) ateşliye tövbe ettiriyor, bir kısmını @comandante amcama söz verdim, istersen sana da bir miktar göndereyim elindeki setuplardan birine doldur canın ateşli istedikçe iki fırt çekersin, Ramazan'da iftardan sonra nefsimi köreltmek için 4 fırt zincir çektim sandalyeye çökmek zorunda kaldım acaba sorun bende mi diye @Cemetery ye denettim "sert likit" dedi
Tarif belli hocam ne demek paylaşırım tabi ki,Hocam tarifi varsa tarifini, hazır likitse alabileceğimiz yeri paylaşırsanız çok ikrama geçer