• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara SİTEMİZE SAHİP ÇIKALIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Namca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Namca

Community
Arkadaşlar sitede bir müddettir işler yolunda gitmiyormuş gibi bir izlenim edindim ,üyeler yeterli ilgiyi göstermiyor. ,yeni arkadaşlarımızın sitemizi ayakta tutmak için biraz fazla ilgi göstermeleri gerekiyor bana kalırsa biz eskiler biraz yorulduk.????
Kendi kendime mi halleniyorum dersiniz:)

Son düzenleme:
Şimdi farkettim: 5000 için geri sayım başlamış. ????

Bu şartlarda mucizeye imza attık diyebiliriz, bazen arkadaşlarımız haklı olarak yeterince hareketli bir ortam olmadığından şikayet ediyorlar. Ancak ve maalesef neredeyse toplum düşmanına dönüştürülen esigara'nın bu kusursuz fırtınadan çıkmadan hareketlenmesi, eski günlerine kavuşması çok zor.

Gerçekten bir korku iklimi yaratılmış durumda. Bu iklim özellikle esigara'yı merak edenleri etkiliyor. Günün hemen her saatinde ortalama 200-300 ziyaretçimiz oluyor ancak iş üye olmaya gelince maalesef insanlar bundan uzak duruyor.

Hasılı hep dediğimiz gibi, nicelik değil, nitelik peşindeyiz ve bu yolda sessiz ve derinden yürüyüşümüze devam diyoruz.

Bu şartlarda mucizeye imza attık diyebiliriz, bazen arkadaşlarımız haklı olarak yeterince hareketli bir ortam olmadığından şikayet ediyorlar. Ancak ve maalesef neredeyse toplum düşmanına dönüştürülen esigara'nın bu kusursuz fırtınadan çıkmadan hareketlenmesi, eski günlerine kavuşması çok zor.

Gerçekten bir korku iklimi yaratılmış durumda. Bu iklim özellikle esigara'yı merak edenleri etkiliyor. Günün hemen her saatinde ortalama 200-300 ziyaretçimiz oluyor ancak iş üye olmaya gelince maalesef insanlar bundan uzak duruyor.

Hasılı hep dediğimiz gibi, nicelik değil, nitelik peşindeyiz ve bu yolda sessiz ve derinden yürüyüşümüze devam diyoruz.

Merhaba,

Öncelikle site sahipsiz değil. Zaten bu nedenle şu an onay kuyruğunda bir tane dahi işlem yok.

İlanlar onaylanmıyor gibi bir durum söz konusu dahi değil, ancak ilan kurallarına aykırı ilanlar doğal olarak onaylanmıyor.

Üyelerin ilgisi veya ilgisizliği bizim çözebileceğimiz bir konu değil. Genel olarak ülkemizi, dünyamızı saran pandemi, bunun getirdiği bıkkınlık ve diğer sıkıntılar böyle bir süreci tetiklemiş olabilir.

Hasılı, site ve genel işleyişi tamamen kontrolümüz altında. Bilginize.
Onaylı üye nası oluyoruz?

Geri