• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Soru? | Esigara SİTEMİZE SAHİP ÇIKALIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Namca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Namca

Community
Arkadaşlar sitede bir müddettir işler yolunda gitmiyormuş gibi bir izlenim edindim ,üyeler yeterli ilgiyi göstermiyor. ,yeni arkadaşlarımızın sitemizi ayakta tutmak için biraz fazla ilgi göstermeleri gerekiyor bana kalırsa biz eskiler biraz yorulduk.????
Kendi kendime mi halleniyorum dersiniz:)

Son düzenleme:
Arkadaşlar sitede bir müddettir işler yolunda gitmiyormuş gibi bir izlenim edindim.herhangi bir sorumlu yokmuş gibi.ilan onayları yapılmıyor ,üyeler yeterli ilgiyi göstermiyor nedenleri ile ilgili ne gibi işlemler yapılıyor ,hiç bir bilgilendirme yok .
Kendi kendime mi halleniyorum dersiniz:)

Merhaba,

Öncelikle site sahipsiz değil. Zaten bu nedenle şu an onay kuyruğunda bir tane dahi işlem yok.

İlanlar onaylanmıyor gibi bir durum söz konusu dahi değil, ancak ilan kurallarına aykırı ilanlar doğal olarak onaylanmıyor.

Üyelerin ilgisi veya ilgisizliği bizim çözebileceğimiz bir konu değil. Genel olarak ülkemizi, dünyamızı saran pandemi, bunun getirdiği bıkkınlık ve diğer sıkıntılar böyle bir süreci tetiklemiş olabilir.

Hasılı, site ve genel işleyişi tamamen kontrolümüz altında. Bilginize.

Merhaba,

Öncelikle site sahipsiz değil. Zaten bu nedenle şu an onay kuyruğunda bir tane dahi işlem yok.

İlanlar onaylanmıyor gibi bir durum söz konusu dahi değil, ancak ilan kurallarına aykırı ilanlar doğal olarak onaylanmıyor.

Üyelerin ilgisi veya ilgisizliği bizim çözebileceğimiz bir konu değil. Genel olarak ülkemizi, dünyamızı saran pandemi, bunun getirdiği bıkkınlık ve diğer sıkıntılar böyle bir süreci tetiklemiş olabilir.

Hasılı, site ve genel işleyişi tamamen kontrolümüz altında. Bilginize.
Teşekkürler.
Sahipsizlik derken maddi sahipsizlikten bahsetmiyordum. üyelerin sahiplenmemesine bir serzenişti.:)

Son düzenleme:
Geçen günlerde ben de bu konudaki üzüntümü dile getirmiştim. Ancak üyelerin aktif olması hepimizin elinde sanırım.
Ben bir garip cahil buhardaşınız olarak daha bilgili üstadların bilgilerini paylaşması daha iyi olacaktır düşüncesindeyim.
Hatta geçen açtığım anketin çok daha kapsamlı ve detaylısı zaten @Koba üstad tarafından açılmış bence gereksiz bir kalabalık oluşturmuşum.

Dünyayı güzellik kurtaracak buharı sevmekle başlayacak her şey. :) :) :love::love:

Aslinda site sahipsiz degil. Buradaki cogu arkadas deneyimli oldugu icin yan komsudaki gibi devamli oneri secimi cok gelmiyor. Bununla birlikte eski cogu kullanici hem mevcut pandemiden dolayi hemde artik al dene sat yorumla olayini birakmasi, yeni arayislara girmemesi ve bundan dolayi forum ve forumlardan uzaklasmasi nedeniyle eski dikkat cekici konularinda geriye dusmesine neden oldu. Artik cogu insan kendi halinde takilmakta. Kendimden ornek verirsem, neredeyse bir ara 7-8 ay boyunca forumlara haftada 1 girmisligim olmuyordu, son 1 2 aydir eskisi gibi her gun girip bakip, varsa ilgi cekici ve yorum yapilacak yer, bir iki yazip, satasack kisi varsa satasip :) kaciyorum :)

işin doğrusu nerede hareket orada bereket,evet buranın üyeleri al sat işini bırakmış ve tedarikçi sayısı çok az.Bu yüzden üye sayısı artamıyor,yeni başlayanlarında haberi yok.Bu bir gerçek,yan mahalle demiyeceğim çünkü buradakiler orayada üye esf de 2. el ,sıfır ürün,likit pazarı var.Burasında bu hızlı ticari hareket yok,malesef bununla alakalı,üstelik esf de buradan bahsederseniz,yaw şöyle bir sitede var arkadaşlar diyin,hani sadece buharcılara hizmet,dayanışma falan filan laflarının hikaye olduğunu ban yiyince anlarsınız.Burası ne zaman patlar,Majör 3 çıksın,diğer taraftada duyulsun,o zaman buraya kod filan var ise hücum olur.Benden tavsiye madem Majör 3 te bize pozitif ayrımcılık sağlanacak,site desinki sadece mavi tık olan üyelere whatsup an özel kod göndereceğiz,onunla indirim alacaksınız diye,üye sayısı roket olur :)

Vallahi sayın üstatlar benim açımdan durum bambaşka çünkü neredeyse bırakacağım bu keyifi.Yaklaşık iki aydır 0 nikotin ile bir şekilde gidiyorum.Elimde hatrına içeceğim bir setupta yok.Yok derken rebel+reload ile takılıyorum hani acıtasyon olmasın hal böyle olunca yazacak birşey de yok benim için.Bu mecrada zaten belli kalibrede üstatlar takılıyordu yan mahalle gibi değil.Orası loba girdi artık tekrar,tekrar, tekrar aynı şeyler. @BlitzkrieG üstadın dediği gibi 2.el ve diğer alış veriş hareket katıyor ortama.

Geri