Konu uçtu yine! ???????? Ne diyorduk, kaç ga diyorduk en son? ????
Koba’dan rica edelim mesaj taşıyacak bir iki moderatör. Murcix? Komutanım? Biriniz alın şu işi bence.
challenge isteği kayfunculardan geldi zaten sakin ol ????Evet evet kesinlikle, birini bu ise atayalim, bizdeki bu kayfun ve antikayfun gruplari oldukça, konularin mundar olmama gibi bir durumu söz konusu dahi olamiyor taşiyicilarida antikayfunculardan seçelim
Biter! ???? Bizim gırgır döner her türlü. Her başlık Kayfun oldu. ????yahu her konu altında 3 içerik dahilinde mesaj sonrası 33 geyik mesajı var taşı taşı biter mi o hiç?
yok ki taifun sever kimse varsa yoksa kayfunBiter! ???? Bizim gırgır döner her türlü. Her başlık Kayfun oldu. ????
GT4’den sonra bo… Bak yine sapacak konu. ????yok ki taifun sever kimse varsa yoksa kayfun
benim anlamadığım kayfun sıcaklığını alışkın olan sizler taifun gt one ya da gtr için yorumunuz niye ????GT4’den sonra bo… Bak yine sapacak konu. ????
benim anlamadığım kayfun sıcaklığını alışkın olan sizler taifun gt one ya da gtr için yorumunuz niye ????
tamam sarım setimle yanına geldiğimde deniycem tüm kayfunlarını ????Yav sicak ato yoktur, sicak sarim vardir ???? atma hemen
Inan su anda kf19 da 32 ga var 6 watt da gayet guzel icim veriyor. Ben baya sevdim. Aromada sogumadan kaynakli bir düşüş var ama diger atolara gore yinede fazla
Tamam biz birazda alıskıniz ondada olabilir. Sonucta bu ise basladigimda 26 ga telle 19 20 watt da icen adamdim
32ga 6 wattta buhar vermiyodur ki sıcak olsun bu arada ????
tamam sarım setimle yanına geldiğimde deniycem tüm kayfunlarını ????