Epek
Community
Cok şokomel bir sarim olmus, bir flash mi alsam, bana uymayacak bile olsa, koleksiyonda durmasi mi lazim acaba
Aslinda bana en uygun atomizerlerden biri fev. Vurum, az yogunlukta aroma, buhar soguklugu. Diger atomizerler degisilik doneminde kullandigim atomizerler. Cok fazla aroma sevmiyorum. Yogun, karisik aroma sevmiyorum. Ama denemeyi seviyorum. Bir likitte uzun sure vakit gecirmeyi sevmiyorum. Gibi gibi. Daginik yazdim biraz ama baska bir zaman toparlarim. ????????Cok şokomel bir sarim olmus, bir flash mi alsam, bana uymayacak bile olsa, koleksiyonda durmasi mi lazim acaba
Yazar ecigle ilgili konuyu ele alacakken biri yanında felsefeden bahsetmiş aklı oraya kayınca da meşk-i felsefeye evrilmis konu amma velakin bize bunu da öğretmeye yetmeyecek bu kısacık deginişAslinda bana en uygun atomizerlerden biri fev. Vurum, az yogunlukta aroma, buhar soguklugu. Diger atomizerler degisilik doneminde kullandigim atomizerler. Cok fazla aroma sevmiyorum. Yogun, karisik aroma sevmiyorum. Ama denemeyi seviyorum. Bir likitte uzun sure vakit gecirmeyi sevmiyorum. Gibi gibi. Daginik yazdim biraz ama baska bir zaman toparlarim. ????????
Tuhaf ve yavan geldiyse geçiş sürecini yumuşatmak için sardığından bir tur fazla yapıp az da gücü yükselt. Biraz daha keyifli olur. Zaten bir süre sonra alışmaya başlarsın, zaman içinde de alışır bir daha dönmek istemezsin.bu arada 28den 30a geçince buhar hiç ummadığım kadar soğudu. ben bu kadar fark beklemiyordum.
hocam açıkçası çok aroma derdi olan bir insan değilim. o yüzden bu denememden oldukça memnun kaldığımı söyleyebilirim.Tuhaf ve yavan geldiyse geçiş sürecini yumuşatmak için sardığından bir tur fazla yapıp az da gücü yükselt. Biraz daha keyifli olur. Zaten bir süre sonra alışmaya başlarsın, zaman içinde de alışır bir daha dönmek istemezsin.
Yada bir taktik daha.
Bu bana keyif vermiyor dersen 28 de kalıp bu kez bir tur eksik sar, gücü de biraz düşür. Bu seni ince tele hazırlar
32 ga baya baya vurum düşüyor ve yavanlaştırıyor benim deneyimim. 30 ga dan devam ediyorum. fev 4,5+ olduğu için vurum düşürmek adına 32den sarıyorum sadece.hocam açıkçası çok aroma derdi olan bir insan değilim. o yüzden bu denememden oldukça memnun kaldığımı söyleyebilirim.
ama dediğiniz gibi yapıp, tamamen tesadüf, 28 gaugede sardığımdan 1 tur fazla sarmıştım yüzey alanını artırmak için.
driptip alırken rica etmiştim denemelik 30 ga ka1 tel. şimdi 30 ga mı sipariş etsem yoksa 32 ga mı onu düşünüyorum. siz ne dersiniz? 32 ga çok mu fanteziye kaçar?
ben o zaman 30 sipariş ederken denemelik bir 32 isteyeyim.32 ga baya baya vurum düşüyor ve yavanlaştırıyor benim deneyimim. 30 ga dan devam ediyorum. fev 4,5+ olduğu için vurum düşürmek adına 32den sarıyorum sadece.
En doğrusu bu olur bence de. Zira 28den 32ye geçiş çok zorlar.ben o zaman 30 sipariş ederken denemelik bir 32 isteyeyim.
Evet keyifli. Ben de 28 kullanırken 31 almıştım twisted yapar kullanırım diye. Lakin şimdi düz sarıp içiyorum????32ga için twisted senaryosu da fena değil bence. Yapması ve çalışması basit. ????
Güzel bence de. Aklıma gelmişken…FEV’de fire-cured (Latakia) ve bazı English Blend’lerde fena değildi düz sarım. ????Evet keyifli. Ben de 28 kullanırken 31 almıştım twisted yapar kullanırım diye. Lakin şimdi düz sarıp içiyorum????
hocam matkap aldığımda denerim diye umuyorum.32ga için twisted senaryosu da fena değil bence. Yapması ve çalışması basit. ????
ben böyle yapayım. 1.8 ohm 8.6w devam edeyim.En doğrusu bu olur bence de. Zira 28den 32ye geçiş çok zorlar.
Zira 28den 32ye geçiş çok zorlar.
Güzel bence de. Aklıma gelmişken…FEV’de fire-cured (Latakia) ve bazı English Blend’lerde fena değildi düz sarım. ????
KFL19/21’i sağlam bir profile oturtuyor diye hatırlıyorum bir de, özellikle 19’u.
hocam matkap aldığımda denerim diye umuyorum.
spicada pro da direk 32 ye daldim
Tükenmez kalemle yapıyordum ben. ????????hocam matkap aldığımda denerim diye umuyorum.
KFL19/21 değerlendirirken ya da birisine önerirken 28ga’yı baz alıyorum fakat performans olarak ince tel güzel bir seçenek bence de.Kf19 da 32bde twisted guzl oluyor, şu anda 32 direk 6 tur ile deniyorum 2 mm de, buhar belirgin soguklasti. Aroma azda olsa yavan ama alışilmacak gibi degil. Ozellikle Calipter Cow u çok begendim KF19 32 ga da
Güzel bence de. Aklıma gelmişken…FEV’de fire-cured (Latakia) ve bazı English Blend’lerde fena değildi düz sarım. ????
KFL19/21’i sağlam bir profile oturtuyor diye hatırlıyorum bir de, özellikle 19’u.
28 ga 2.5 mm 8 tur hafif aralik bindirmisim, ne leblebisi. Ne sariyoruk, Rda mi, hayirdir senzaten sarim alani leblebi kadar, iyi gelmistir tabi (spica yapildigi donem bitisik sarim modaydi. kurguda etkili olmustur muhtemelen)
genis aralikli kullandigim icin oyle hap kadar odalar hosuma gitmiyor.
28 ga 2.5 mm 8 tur hafif aralik bindirmisim, ne leblebisi. Ne sariyoruk, Rda mi, hayirdir sen