Goygoy Sihirli Goygoycular - 2022|2023

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
prime ile V5 insulator ayni degil mi, ona baksaydin bi

Ayni da bulamadim, zaten onu bekleyecegim diye, agusede bekliyor bosuna. Aguse giderse adrese, svoemestodan alacagim en oricisinden. Bir kac yedek parca daha alirim, hepsini aradan cikaririm artik.

Kayfuncagizlarimin bazi yedeklere ihtiyaci var , ne olur ne olmaz diye, kayfunsuzluk coookk zooor bilimisin :D

Ayni gardasim gibi oluyorummm ????

V5 mini var sadece bulabildigim. o da uymaz sanirim. kayfun listede yoktu

Evet yok, zamaninda almadik, artikin svoemestodan alacaz.

Aslinda problem şu, Kayfunlarda 510 pin kisa ve bazi modlarda gormeme olabiliyor yada tc de stabil ohm alamiyorsun. Prime da cozdum, ohm sapmasi yada farkli ohm okumasi olmuyor ama DLC versiyon baya kisa kaliyor. Buna cift izolator takip pin uzatacagim, yada oraya uygun bir oring takacagim. Su izolasyon bandi döndüm ama aradan sıyrıldı. 1, 2 aya svoeden siparis acarim buyuk ihtimal. Hem lite plus deck alirim, hemde yedek paracalari. 100 euro olunca kargo almiyor paşalarım. 11 euro kargo odeyecegime 100 euroluk parca alirim daha iyi, uyuz oluyorum kargo odemeye :D

Kayfunlarda 510 pin kisa ve bazi modlarda gormeme olabiliyor yada tc de stabil ohm alamiyorsun. Prime da cozdum, ohm sapmasi yada farkli ohm okumasi olmuyor ama DLC versiyon baya kisa kaliyor. Buna cift izolator takip pin uzatacagim, yada oraya uygun bir oring takacagim. Su izolasyon bandi döndüm ama aradan sıyrıldı.

oooyyyyy ne guzel anlattin boyle. no name yada coolvape klonlari aldigim o tecrubesiz donemlerim ve cozum cabalarim geldi birden aklima :devilish::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: hey gidi SXK'siz gunler :p

oooyyyyy ne guzel anlattin boyle. no name yada coolvape klonlari aldigim o tecrubesiz donemlerim ve cozum cabalarim geldi birden aklima :devilish::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: hey gidi SXK'siz gunler :p

Eskileri bilmem ama bu sorun nedense ozellikle Prime larda var. Izolatorden mi, yoksa positive blokdan mi anlamadim. Yabanci bir kaynakda bunun center pin ile postive blok baglantisinda aradaki izolatorde bosluk oldugunda yaptigi yaziyordu, mevcut eski seri prime i bu sekilde halletmistim ama DLC ye kiyamiyorum, elimde kalirsa hem pahali hemde bulamiyorsun, uzulurum :) .

Iyi sıkmak gerekiyor, ama cok asilirsan da center pini kirmaya kadar gidebiliyor. V3 mini ve lite 19 da ne ohm yanlis okuma nede ohm ziplamasi hic gormedim ki onlari durdugu yerde birakirim hic asilmam. Velhasil bu durumdan mutevellit, bu atolarin yedeklerini bulurma gereksinimi hissediyorum, aslinda ver kantal teli, tc ile ugrasma, sorun cozuluyor ama duramiyor insan :D

Aslinda en guzel cozum 1 minor, 1 spica ve 1 Prime ile Sek N Base takilmak, gel gorki ruhumuza islemis, atamiyoruz , kiymetlimissss ????

Eskileri bilmem ama bu sorun nedense ozellikle Prime larda var. Izolatorden mi, yoksa positive blokdan mi anlamadim. Yabanci bir kaynakda bunun center pin ile postive blok baglantisinda aradaki izolatorde bosluk oldugunda yaptigi yaziyordu, mevcut eski seri prime i bu sekilde halletmistim ama DLC ye kiyamiyorum, elimde kalirsa hem pahali hemde bulamiyorsun, uzulurum :) .

Iyi sıkmak gerekiyor, ama cok asilirsan da center pini kirmaya kadar gidebiliyor. V3 mini ve lite 19 da ne ohm yanlis okuma nede ohm ziplamasi hic gormedim ki onlari durdugu yerde birakirim hic asilmam. Velhasil bu durumdan mutevellit, bu atolarin yedeklerini bulurma gereksinimi hissediyorum, aslinda ver kantal teli, tc ile ugrasma, sorun cozuluyor ama duramiyor insan :D

Aslinda en guzel cozum 1 minor, 1 spica ve 1 Prime ile Sek N Base takilmak, gel gorki ruhumuza islemis, atamiyoruz , kiymetlimissss ????

kayfunzede vehbi efendi ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri