Epek
Community
yazdığın başlıkları otomatik takip et ayarı var üstat
Hepsini yaptim, tek tek yaptim aha bi daha yapim simdi
yazdığın başlıkları otomatik takip et ayarı var üstat
Agam orada sorun yok, oradan takip edebiliyorum, ben yukarıda böleee bildirim var ya, oradan görem diom, zil gibi bişi var ya orada hane bölee '' @comandante ye bak bişiler yazdı mtl kullanıcılarına, bak bakem ne diyor '' , '' @murcix Kayfun a bişiler yazdı, koş koş trollemesin '' '' @GaziHazar yılan konusunda bak bakalım ne zehir almış '' gibi bişiler istiyom , çok mu şey istiom yani şimdi ben ????
Agam orada sorun yok, oradan takip edebiliyorum, ben yukarıda böleee bildirim var ya, oradan görem diom, zil gibi bişi var ya orada hane bölee '' @comandante ye bak bişiler yazdı mtl kullanıcılarına, bak bakem ne diyor '' , '' @murcix Kayfun a bişiler yazdı, koş koş trollemesin '' '' @GaziHazar yılan konusunda bak bakalım ne zehir almış '' gibi bişiler istiyom , çok mu şey istiom yani şimdi ben ????
bu açılmıyormu sende
Ekli dosyayı görüntüle 58232
misal su anda sihirli goygoycular konusuna bugun icin oradan bildirim geliyor ama 2 gun sonra , bu konuya yazildiginda bildirim gelmiyor. Ayni sey mtl kullanicilarindada oluyor.
icimde patliyor, tabi bu isin sakasi
burdayız takipteyizBu saate kadar giremedim foruma. dedim ki ne çok mesaj birikmiştir. amma sonuç bu minor bitti herkesler gitti mi?
Ekli dosyayı görüntüle 58293
Bu saate kadar giremedim foruma. dedim ki ne çok mesaj birikmiştir. amma sonuç bu minor bitti herkesler gitti mi?
Ekli dosyayı görüntüle 58293
Kayfun out, Auguse in
stok mu yokmus ne dediler?
Kayfun out, Auguse in
stok mu yokmus ne dediler?