Goygoy Sihirli Goygoycular - 2022|2023

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Agam orada sorun yok, oradan takip edebiliyorum, ben yukarıda böleee bildirim var ya, oradan görem diom, zil gibi bişi var ya orada hane bölee '' @comandante ye bak bişiler yazdı mtl kullanıcılarına, bak bakem ne diyor '' , '' @murcix Kayfun a bişiler yazdı, koş koş trollemesin '' '' @GaziHazar yılan konusunda bak bakalım ne zehir almış '' gibi bişiler istiyom , çok mu şey istiom yani şimdi ben ????

Agam orada sorun yok, oradan takip edebiliyorum, ben yukarıda böleee bildirim var ya, oradan görem diom, zil gibi bişi var ya orada hane bölee '' @comandante ye bak bişiler yazdı mtl kullanıcılarına, bak bakem ne diyor '' , '' @murcix Kayfun a bişiler yazdı, koş koş trollemesin '' '' @GaziHazar yılan konusunda bak bakalım ne zehir almış '' gibi bişiler istiyom , çok mu şey istiom yani şimdi ben ????

o senin didiğin gazoz ağacı. nalçonun bahçesinde varmış ondan :D
diyeceğime terbiyem müsade ediyo ama bandırma müsade etmiyo ????
susuyom ???? ???? ????

bu açılmıyormu sende
Ekran Alıntısı.JPG

Aciliyor, cokda guzel aciliyor. Ancak soyle, misal su anda sihirli goygoycular konusuna bugun icin oradan bildirim geliyor ama 2 gun sonra , bu konuya yazildiginda bildirim gelmiyor. Ayni sey mtl kullanicilarindada oluyor. Ertesi gun bir bakiyorum, konu akmis, sogumus, yazamiyorum, icimde patliyor, tabi bu isin sakasi ????

misal su anda sihirli goygoycular konusuna bugun icin oradan bildirim geliyor ama 2 gun sonra , bu konuya yazildiginda bildirim gelmiyor. Ayni sey mtl kullanicilarindada oluyor.

o bende de oluyor bazen. bir sıkıntı var o forum eklentisinde herhalde
o yüzden "yeni mesajlar" dan takip ediyorum
ilgilendiğim konuyu açıyorum
ilgilenmediklerimi okundu say yapıp geçiyorum ;)

icimde patliyor, tabi bu isin sakasi

şaka deyip geçme. çaresi ERTES72 ????

Son düzenleme:
Bu saate kadar giremedim foruma. dedim ki ne çok mesaj birikmiştir. amma sonuç bu minor bitti herkesler gitti mi?

Ekli dosyayı görüntüle 58293

Valla ben cok yedim, uzerimde cok agirlik var, yazasim bile gelmiyor. Bide ft Kayfunlarim icin 510 insulatorlerimi gondermiyormus, cok moralim bozuk :cry: bosuna Era Pro aldik simdi, sadece o gelecekmis, ben var cok üzgün olmak ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri