Goygoy Sihirli Goygoycular - 2021

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yayından kaldırdım hocam.
Aylar sonra oXe'nin alıntısını görünce hatıralar depreşti.
Eskiden canlı yayınlar olurdu, aktifliğin dibi idi.
Son iki yıldır öyle şeyler geldi ki başımıza, ne küresel salgını, ne yangını, ne savaşı, ne depremi bitmedi, daha önce bilme ihtiyacı hissetmediğimiz onlarca felaket terimini ezbere bilir hatta üzerine konuşur olduk.

Eski günleri istiyorum abi, ben fakirs'i gömeyim, canlı yayınlarda goygoy edek, sohbet ekranı tekrar açılsın, buluşmalar kaldığı yerden devam etsin.

Ah ula nerde o Edirne-Beylikdüzü grubu, Şişli-Kaathane böğrekçi buluşmaları, @Pleasewait 'in kitlerine nefretle bakmam, b.düzüne @comandante için 5 saat gitmemek için kendimle cebelleşmem, kimi zaman 20 kimi zaman 2 kişi yaptığımız buluşmalar, @oXelight nin bi kutu likit ile buluşmaya gelmesi, adı lazım değil bir tedarikçinin bohçacı gibi likitleri açıp parça başı satış yapması @roadless hatırlar :) , @Pineapple 'yi görünce neden bilmem yüzümün gülmesi :) , @roadless 'in abi şu ato nasıl veya şu sende var mı diyince hemen ürünü masaya koyması ki hala başını ağrıtırım onun :) , @serkans1 'in ruh hastası içim şekli , beni iktidar yanlısı gören arkadaşların olması falan ne bileyim ya, birden gözümde 150000 tane şey birden canlandı tebessüm ettim.

Dertlenmişim galiba :)

@sihirbaz vardı @comandante vardı @yobb diye biri vardı süt tozu katılmış kakaoyu ismi çok uzun bişey diye sattı hep,brezilyalı aplalar özenle seçmişti göyaaa ???? @Panda mız vardı kaydiraktan kayarken bambu bambu diye sayiklardi ???? güzel günlerdi vesselam ????
Pandemi hepimizi altüst etti, kimimiz gizli kimimiz aleni depresyona girerken bazı ihtiyarlar da andropoza falan girdi galiba, bu durumda goy goy yapmaya iştah kalmadı

oldu... millet whitechoclatecaramelmachiatomocca içsin bana gazoz... bari smoothie ya da frappicino en kötü ihtimalle fizzy bişeyler olaydı yawww... Nuri Bey hiç update gelmedi mi yaw

trippledoublebiggrandealloftimewhitechoclatemoccamaciattocoolline hazırladım sana merak etme kardeşim öle gazozla olcak şey değil senin üstündeki yük fazla ???? ????

sen bu işi biliyon tam bana çırak olacak adamdın sen ???? ???? ???? ????
e ilk defa mı kazık yiyoruz şükür yememeyi de gerekli durumlarda tersten atmayı da öğrendik... ???? ???? ????

kısa bir anektod: 17-18 yıl önce kısa bir sigortacılık deneyimimde teslim aldığım boş poliçeler için formu doldurmadan imza atmamı istemişti bölgedeki arkadaş atmadım; o imza atarken arada beyaz boş kağıda imzasını almıştım ????????????

gizliden buralardayım arkamdan atıp tutmayın @MoNoT10 ???? ????
@sihirbaz brom @GaziHazar a yazık değil mi ? tanesi enflasyon farkı ile 18 bin üçyüzelli tele olan dabılextrabiggrandevaytçaklıtmokamakiyato dan herkese versem böbreeeeni satsa ödeyemez ????????????
Biz aticiyiz,tutma işini yapabilen yapsın canimsss ????
Ama iyi atmışım di mi ? ????????????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri