Goygoy Sihirli Goygoycular - 2021

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Televizyon izlemedigim icin nasil aktarildigini bilemiyorum Manavgat yangininin ama dun duydugum cumle: “hazar personelim gelemedi evi yaniyor adamin” kac otelciden duydum inanamazsiniz… kufur ettiklerimin amaci sehri yakmakti heralde ????????????

@aliemirkose ustad diger konuyu daha fazla kirletmeyeyim dedim.
Antalya’da denize nazir bir kac mekanim var. Sizin ve tek tek etiketlemeden tum ustadlarin basimin ustunde yeri var. Bir İzmir, İstanbul, Ankara, Eskisehir, Mardin, Hatay, Rize, Canakkale, Tekirdag ve sayamadigim bir cok guzel sehir gibi olmasa da kendince bir albenisi var ????????????

@aliemirkose ustad diger konuyu daha fazla kirletmeyeyim dedim.
Antalya’da denize nazir bir kac mekanim var. Sizin ve tek tek etiketlemeden tum ustadlarin basimin ustunde yeri var. Bir İzmir, İstanbul, Ankara, Eskisehir, Mardin, Hatay, Rize, Canakkale, Tekirdag ve sayamadigim bir cok guzel sehir gibi olmasa da kendince bir albenisi var ????????????
@GaziHazar umarım bir gün yolum düşer de gelirim ???? mekan önemli değil senin güler yüzün babacan tavrın yeter hocam

Hayatta zarı hep düşeş gelenler ne iş yaparlar
ne iş olsa yaparlar; a lçak gönüllülerdir, birlikte çalıştıkları insanların haklarını yemezler; insanları üzmemeye çalışırlar (romantik yaklaşırsak)
istisna olarak yaklaşırsak bazı memleketlerde ***** bir ****** çocuğu olanlar vardır... (kendi sansürümü kendim uyguladım) ????????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri