Zar simulasyonuna da soverler ????Bence forumun icine online tavla aplikasyonu eklensin
E zara da sovemeyeceksek yapilmasin canim. ????????????Zar simulasyonuna da soverler ????
@GaziHazar umarım bir gün yolum düşer de gelirim ???? mekan önemli değil senin güler yüzün babacan tavrın yeter hocam@aliemirkose ustad diger konuyu daha fazla kirletmeyeyim dedim.
Antalya’da denize nazir bir kac mekanim var. Sizin ve tek tek etiketlemeden tum ustadlarin basimin ustunde yeri var. Bir İzmir, İstanbul, Ankara, Eskisehir, Mardin, Hatay, Rize, Canakkale, Tekirdag ve sayamadigim bir cok guzel sehir gibi olmasa da kendince bir albenisi var ????????????
ne iş olsa yaparlar; a lçak gönüllülerdir, birlikte çalıştıkları insanların haklarını yemezler; insanları üzmemeye çalışırlar (romantik yaklaşırsak)Hayatta zarı hep düşeş gelenler ne iş yaparlar
kısmet bu işler üstad; mesela bu konuda senin kısmetini de ben almışım gibi... yağdırıyor mevlam iş hayatımda ???? ???? ????Bir de sansürlü kısma serpistirilen çocuklardan bana hiç denk gelmedi,iyi çocuklardır umarım ????????????
Benim ki işin geyiğiydi,bol bol var hepisindenkısmet bu işler üstad; mesela bu konuda senin kısmetini de ben almışım gibi... yağdırıyor mevlam iş hayatımda ???? ???? ????