o zaman sessiz sedasız gezineyim... arada derede kalmış konu varsa hortlatayım ???????????????????????????? Rahatsız etme şimdi uyuyollaaa ????
Uyuyan devi uyandurdun @comandante geldi bako zaman sessiz sedasız gezineyim... arada derede kalmış konu varsa hortlatayım ????????????
bu aralar @comandante ses çıkarmadan beğeniyor sadece mesajları... bi operasyon yapacak gibi...Uyuyan devi uyandurdun @comandante geldi bak
Yokmuş gibi yap pampa ????????????
????bu aralar @comandante ses çıkarmadan beğeniyor sadece mesajları... bi operasyon yapacak gibi...
Saatli bomba gibim bişi mi yoksa ????????????bu aralar @comandante ses çıkarmadan beğeniyor sadece mesajları... bi operasyon yapacak gibi...
bu saatten sonra saatli marif takvimi olur üstad ???? ???? ????Saatli bomba gibim bişi mi yoksa ????????????
Vaktini soyle bari ehtiyar @comandante ????
Yaaa bende operasyon deyince ellaaam yaa,desene yaprak gibi dökülür bu saatten sonra ????????????bu saatten sonra saatli marif takvimi olur üstad ???? ???? ????
valla yaprağı dökerde çıplak odunu bana ne yapar o kısmını çözemedim ???? ????Yaaa bende operasyon deyince ellaaam yaa,desene yaprak gibi dökülür bu saatten sonra ????????????
Bana mesaj gelmedi bu sefer hayret ????Günaydın
dün üye olmuş ve hiç tanımadığı birisinden özelden mtl almak için aşağıdaki mesajı alan benden başka kimse varmı?
Ekli dosyayı görüntüle 53790
Günaydın
dün üye olmuş ve hiç tanımadığı birisinden özelden mtl almak için aşağıdaki mesajı alan benden başka kimse varmı?
ben 3 dk.da görüp buraya attım mesajı. şimdilik başka yok gibi.
ayıp olmasın diye cevap yazdım ama @GaziHazar [emoji2960]
hem çipli hem sağlam hemde pil ömrü uzun ve MTL bide
Ekli dosyayı görüntüle 53791
Yardımcı olsaydın keşkeGünaydın
Yapmaaaaayıp olmasın diye cevap yazdım ama @GaziHazar ????
hem çipli hem sağlam hemde pil ömrü uzun ve MTL bide
Ekli dosyayı görüntüle 53791