Yaşıyorsun şu hayatı diollaa bana [emoji16]
Bakma abi sen diyenlere kendi halinde olan biriyim varlık desen yok atadan babadan gelirse ehh adını koyacak kadar olur işteO zaman yasiyosundur ustad. Demekki bunu diyenlerin istedigi bir hayat yasiyosun [emoji7][emoji7][emoji7] ne guzel
Ama kendine bakan, hayatı elimden geldiğince keyifli geçiren biriyim [emoji6]
Yaz ama bak gönlüm kalır ????
Hayırlı olsun yeni yerin ????Eh, artık tayin olduğuma ve yeni kurum bilgisayarından foruma girebildiğime göre;
Günaydın ahali!
Yeni görev yerin güzellikler getirsin, hayırlı olsun.Eh, artık tayin olduğuma ve yeni kurum bilgisayarından foruma girebildiğime göre;
Günaydın ahali!
Eh, artık tayin olduğuma ve yeni kurum bilgisayarından foruma girebildiğime göre;
Günaydın ahali!
Eyvallah hocam, teşekkür ederim. Öyle olacak gibi duruyorYeni görev yerin güzellikler getirsin, hayırlı olsun.
Çok sıcak ha bu memleket. TCR ayarları bozulmuş, Artic Fox yüklemek lazım.Hosgeldin
valla ben çok denedim yazılım atmayı ama Mikail izin vermedi... Moralini bozmak istemem ama bunlar iyi günlerin... Solungaç solunumuna geçince beni anlarsın ???????????? gerçi orası merkez kadar nemli değil...Çok sıcak ha bu memleket. TCR ayarları bozulmuş, Artic Fox yüklemek lazım.
Ya hu, sabah perdenin arasından giren güneş ışığının bacağımı yakması ile söverek uyandım bu sabah. Pencereler doğal fön makinesi gibi. Sabah 4 gibi biraz serinliyor hava..valla ben çok denedim yazılım atmayı ama Mikail izin vermedi... Moralini bozmak istemem ama bunlar iyi günlerin... Solungaç solunumuna geçince beni anlarsın ???????????? gerçi orası merkez kadar nemli değil...