şifa haberini bekliyorum. yengeme çok çok geçmiş olsun dediğimi ilet ????Bugün kendini biraz daha iyi hissettiğini soyledi...
Semptomlar ayni devam ediyor ama
İnsallah daha da iyi olacak abi ????
O da olacak insallah abi ????şifa haberini bekliyorum. yengeme çok çok geçmiş olsun dediğimi ilet ????
yonetimden istedigin ustunun kirmizi kalemle cizilmesi miEkli dosyayı görüntüle 53176
bu nedir yaw hala yesilim ???????????? yonetimi goreve cagiriyorum ????????????
valla ben bilmem ister çizsin ister boyasınyonetimden istedigin ustunun kirmizi kalemle cizilmesi mi
"yeni yesillendi findik dallari" modunda kal bence yakisiyor
yeşil istemiyorsan mor verelim sana ????valla ben bilmem ister çizsin ister boyasın
bu arada yeni değil yine o
madem yakışıyor kalsın ama geçen yıl ki rütbeler varken hesaplamıştım 56 yılda yükseliyordu; yani bir umut vardı şimdi o da yok. hep citizen hep citizen.
buhar insanın beğendiğini üflemesidir
ayrıca süperman'in rengi kırmızıdır
üstad sen şu beyaz kizoku yu versen yeter yeşilmiş mormuş sonra hallederim ben o kısmıyeşil istemiyorsan mor verelim sana ????
???? ???? ???? "elbet bir gün kavuşacağız" hayalini yok etmeyeyim. sana bu kötülüğü yapamam kardeşim. kusuruma bakma ????üstad sen şu beyaz kizoku yu versen yeter yeşilmiş mormuş sonra hallederim ben o kısmı
senden alma ihtimalim italyadan ürün alma ihtimnalinden bile zor anlaşılan neyse en kötü tedarikçilerden birine gelir onlardan alırım...???? ???? ???? "elbet bir gün kavuşacağız" hayalini yok etmeyeyim. sana bu kötülüğü yapamam kardeşim. kusuruma bakma ????
süperman'in rengi kırmızıdır
geçen yıl ki rütbeler varken
Zeki - Metin tiyatrolarından delilerde şöyle bi replik vardı:adam mavi tayt giyiyor, ustune de kirmizi don muhtemelen yilbasindan kalma donu cikartmayi unuttu
onun da konusu vardi bir yerlerde ama eminim bulursun sen, eselemeye devam