Goygoy Sihirli Goygoycular - 2021

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağol varol abim eksik olma.
Doktor yeğenim var her konuda yardımcı oluyor sağolsun.Dualarinizi eksik etmeyin [emoji120]
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum, herkesin hastalık süreci farklı işliyor şahit olmuşsunuzdur elbet ama örnek vermek isterim;

Eşimin annesinin dayısının çocuğu ve eşi yakalandı ve bu hastalığı ağır geçirdiler, konuşmakta zorlanıp hastaneye yatmak ve cihazlara bağlanmak durumunda kaldılar ama şu an süreç bitti ve dışarıdalar her hangi bir problem kalmadı.

Diğer örnek benim şu an İstanbul'da olan ailem (teyzem olur, annem olur, yeğenim olur 10 ila 70 yaş aralığı arasında insanlsrdan oluşan toplam 6 kişilik bir örnek, onlarda virüs kaptı geçirdiler (hepsi yeğenimin okula gitmesinden kaynaklı kapmaya başladı teker teker) fakat bunlar ise çok hafif geçirdi yani bir grip gibiydi hala günlük rutin işlerine devam edebilecek kadar enerjileri vardı.

Lafın özü virüsün yoğunluğu ve versiyonu burada çok etken, az virüs almak diye bir şey var çok virüse maruz kalmak diye bir şey var bunlar toplamda durumu çok etkiliyor.

Umarım sizinki de basit bir şekilde geçer ne olduğunu anlamazsınız.

SM-G970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum, herkesin hastalık süreci farklı işliyor şahit olmuşsunuzdur elbet ama örnek vermek isterim;

Eşimin annesinin dayısının çocuğu ve eşi yakalandı ve bu hastalığı ağır geçirdiler, konuşmakta zorlanıp hastaneye yatmak ve cihazlara bağlanmak durumunda kaldılar ama şu an süreç bitti ve dışarıdalar her hangi bir problem kalmadı.

Diğer örnek benim şu an İstanbul'da olan ailem (teyzem olur, annem olur, yeğenim olur 10 ila 70 yaş aralığı arasında insanlsrdan oluşan toplam 6 kişilik bir örnek, onlarda virüs kaptı geçirdiler (hepsi yeğenimin okula gitmesinden kaynaklı kapmaya başladı teker teker) fakat bunlar ise çok hafif geçirdi yani bir grip gibiydi hala günlük rutin işlerine devam edebilecek kadar enerjileri vardı.

Lafın özü virüsün yoğunluğu ve versiyonu burada çok etken, az virüs almak diye bir şey var çok virüse maruz kalmak diye bir şey var bunlar toplamda durumu çok etkiliyor.

Umarım sizinki de basit bir şekilde geçer ne olduğunu anlamazsınız.

SM-G970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok çok geçmiş olsun, umarım çok hafif atlatırsınız. Herkesi bir yerde bulacaktı zaten. Serin kanlı olmaya çalışın, kendinize iyi bakın ????
Eksik olmayin ????
Gerçekten farklı sekillerde sureci yasayanlara şahit oldum
Bizimkisi şimdilik iyi gidiyor.
Bahsettiğim gibi doktor yeğenim her konuda yardımcı oluyor sağolsun
Umarım problemsiz atlatiriz ????

Geçmiş olsun kardeşim, umarım sorunsuz rahat atlatırsınız, acil şifalar dilerim
Çok geçmiş olsun
Acil şifalar dilerim
@MoNoT10 çok geçmiş olsun acil şifalar kardeşim.
Geçmiş olsun abim. Allah acil şifalar versin
Allâh-u Teâlâ yar ve yardımcınız olsun..Acil şifalar versin Rabbim...
Çok çok geçmiş olsun üstad umarım bir an önce atlatırsınız.
Bol bol vitamin takviyesi yapın üstad. BENCE en büyük ilacı vitamin bu hastalığın
Hepinize ayri ayri cok teşekkür ederim,eksik olmayin ????
Dualarinizdan eksik etmeyin ????
@CmZ karantina surecine girmeden ne varsa almıştım Allah’tan,boyle bisey olmasi aklimda yoktu tabii ki...Diger yandan karantinaya alininca es dosttan yegenin tavsiyeleriyle vitamin mineral takviyeleri ne soylediyse onlari da aldirdim getirdiler sagolsunlar...Yeter ki iyi olsun halen ne gerekirse tum imkanlarimla yapmaya hazırım.Bunlarin disinda kizimla evde de tum dikkatimiz bu dogrultuda günlük rutinimizi tamamen değiştirdik...
Agrilari ve siddetli öksürük disinda cok çabuk yoruldugunu söylüyor bunlar haric su an birseyi yok cok şükür umarım bir an once sagligina kavuşacak ben inanıyorum ...
Hepinize ayri ayri iyi dilek ve dualariniz icin tekrar teşekkürler dostlar iyi ki varsiniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri