Goygoy Sihirli Goygoycular-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi ben seni ugrastirmim hec sen dabancanin ucuna merhemi sur hem yer kaplamasin
Gönder sen bana bişi denicem
Bizim buralarda dolanan bi totomeş var bakalim hayat belirtileri nasil seyredecek ????????????
kobay yohhhhh. nediceksen kendine edicen. decrübeyi ilk ağızdan örenelim ama ???? ???? ???? koliye koydum silikon dabancasınıda. masraf çoğaldı emme zevki büyüdü :cool:

kobay yohhhhh. nediceksen kendine edicen. decrübeyi ilk ağızdan örenelim ama ???? ???? ???? koliye koydum silikon dabancasınıda. masraf çoğaldı emme zevki büyüdü :cool:
Alla alla huysuz ihtiyar seni ölüyü diriyi...neyse.yauuww insan gardasina boyle eder mi hec ????????????
Tehlikeli sularda yüzüyorsun
Toplumun genleriyle oynama abi,böyle hareket edenler yuzunden toplum ne hale geldi ????????????????
AE172FE0-362C-401E-B2C3-3BC23A4CCA6D.jpeg

Bizim ne vampirlikte ne muhtarlikta gözümüz yok
Rahat birakin hür insanlari rahat
Hemen bi denemeler bi testler,niolacagimizi saniyorsunuz kardeşim mutasyona girip yedi cucelerden biri mi,yohsa sirinler köyündeki gargamelin konuşan kedisi mi ????????????
Tecrübeymiş yeterince tecrube kazanamadin mi diye sorarlar adama ????
atarlı köyün giderlisimisin :D :D :D haydarı da yollimmi :cool: tercihin okşansa oda olur dabikim :ROFLMAO::ROFLMAO:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri