Abi ni didim gene yauuwwsende sağda solda sataşıyon bağa. gözüm üzdünde ona göre ????
Duyduguma gore icerde okşan la haydar hazırmış ????????????Neler soruyorlarmış neler daha ????
Dedik ya giriyon çıkamıyon ????????
ben dicemi didim. anladın sen onuAbi ni didim gene yauuww
Dogru yoldasin didim sahip çıkalım didim ????????????
Napalim sokaga mi atalim ????????
Karsina gecip iskenderin yuurtlu tarafina banip banip tabagi mi cekelim önünden niistiyon anamadim ki ????????
Abi ni didim gene yauuww
Dogru yoldasin didim sahip çıkalım didim ????????????
Napalim sokaga mi atalim ????????
Karsina gecip iskenderin yuurtlu tarafina banip banip tabagi mi cekelim önünden niistiyon anamadim ki ????????
Onlar başlangıç için aperatif ???? Gerisini tahmin et artıkın ????????????Duyduguma gore icerde okşan la haydar hazırmış ????????????
maymunmu didin sen bağaEkli dosyayı görüntüle 29046
fistigi fazla yime abi yaramio sana ????????????
Toobeler toobesi estagfurullah abim o nasi laf öyle ????maymunmu didin sen bağa![]()
![]()
kaşıntı merhemi yollim ben sana en iyisi
taam taamm alt bezi ile oda kokusuda ekliyim koliye ???? ???? ????Toobeler toobesi estagfurullah abim o nasi laf öyle ????
Hic yakistiramadim hiç ????????????
(buda s.ctın sıvadın karsi tarafa camur atma kotuleme modu????????????????)
Biraz daha zorlarsan merhem in türü baya bi değişebilir ???? Hatta işin sonu silikon dabancası????????Toobeler toobesi estagfurullah abim o nasi laf öyle ????
Hic yakistiramadim hiç ????????????
(buda s.ctın sıvadın karsi tarafa camur atma kotuleme modu????????????????)
Abi ben seni ugrastirmim hec sen dabancanin ucuna merhemi sur hem yer kaplamasintaam taamm alt bezi ile oda kokusuda ekliyim koliye ???? ???? ????
kobay yohhhhh. nediceksen kendine edicen. decrübeyi ilk ağızdan örenelim ama ???? ???? ???? koliye koydum silikon dabancasınıda. masraf çoğaldı emme zevki büyüdüAbi ben seni ugrastirmim hec sen dabancanin ucuna merhemi sur hem yer kaplamasin
Gönder sen bana bişi denicem
Bizim buralarda dolanan bi totomeş var bakalim hayat belirtileri nasil seyredecek ????????????
Alla alla huysuz ihtiyar seni ölüyü diriyi...neyse.yauuww insan gardasina boyle eder mi hec ????????????kobay yohhhhh. nediceksen kendine edicen. decrübeyi ilk ağızdan örenelim ama ???? ???? ???? koliye koydum silikon dabancasınıda. masraf çoğaldı emme zevki büyüdü![]()
Bknz : @MoNoT10Alla alla huysuz ihtiyar seni ölüyü diriyi...neyse.yauuww insan gardasina boyle eder mi hec ????????????
Tehlikeli sularda yüzüyorsun
Toplumun genleriyle oynama abi,böyle hareket edenler yuzunden toplum ne hale geldi ????????????????
Ekli dosyayı görüntüle 29054
Bizim ne vampirlikte ne muhtarlikta gözümüz yok
atarlı köyün giderlisimisinBizim ne vampirlikte ne muhtarlikta gözümüz yok
Rahat birakin hür insanlari rahat
Hemen bi denemeler bi testler,niolacagimizi saniyorsunuz kardeşim mutasyona girip yedi cucelerden biri mi,yohsa sirinler köyündeki gargamelin konuşan kedisi mi ????????????
Tecrübeymiş yeterince tecrube kazanamadin mi diye sorarlar adama ????
Hep bi tehdit hep bi baskilamaatarlı köyün giderlisimisin![]()
![]()
haydarı da yollimmi
tercihin okşansa oda olur dabikim
![]()
çocukluk kıyaktı beee. büyüyünce böle oldum ???? ????Hep bi tehdit hep bi baskilama
Nasil bi cocukluk gecirdin sen abey
Nasil ruyalar gördün de bugünlerde böylesin anlat kardeşine çekinme ????????