Basagar
Community
Buna kargalar nası bi güldü bilsen..Rejimdeyim ????????????
????????
Buna kargalar nası bi güldü bilsen..Rejimdeyim ????????????
Rejimdeyim ????????????
Yok abim olurmu heç????tek mesaj Levoya döndün bakıyom. az dur looooo
Yok abim olurmu heç????
Yok be tatildeyim rejim madakaskarın bir köyünün adı rejim derken onu kastettim????Sende olsa olsa siyasal rejim değişikliği olur diyecem ama ???? o da racon a ters ????????????
Biliyorum abim o bana nispet yapıyor ben gelince batık esnafı oynuyor ????????Yokluğunda adam kendini aştı.
Çay söylüyoruz, kavurmalı-kaşarlı tostla beraber götürüyor millete.
Durum o derece yani ????????
Duruma bi el koy işte. Anlattım mevzuyu.Biliyorum abim o bana nispet yapıyor ben gelince batık esnafı oynuyor ????????
Bak sen daha neler yakında titan saadet zinciri yada benim yetiştirdiğim elemanlar gibi çiftlik bank da kurar çaybank misali????????????Duruma bi el koy işte. Anlattım mevzuyu.
Bi de ödemeleri sadece Goygoin’le alıcam falan diyomuş millete.
Enteresan yani. ????????
Yani gidişat öyle gösteriyor.Bak sen daha neler yakında titan saadet zinciri yada benim yetiştirdiğim elemanlar gibi çiftlik bank da kurar çaybank misali????????????
Hocam sadece ironiydi ama bazı arkadaşlarım yanlış anladı
Tamam olay ben de ben onun tekerine çomağ sokarım????????????Yani gidişat öyle gösteriyor.
Şimdiden başlamış Goygoin için piyasaları manipüle etmeye.
????????
Hadi inşaallah. ????????Tamam olay ben de ben onun tekerine çomağ sokarım????????????
tostu boşver biberlere bittim ben
içindede yeşil az közlenmiş biber var abitostu boşver biberlere bittim ben![]()
uffffffffff deme akşama daha var. yapmasaydın bunu bana kardeşim yaaaaiçindede yeşil az közlenmiş biber var abi
1 kadehcik rakı eşliğinde gidecek onlar![]()
Ağam bu ne elim ayağım birbirine dolandı????????