MoNoT10
Council
Cumartesi buluşmaya yetisir mi ????????????powerbank yolladım ben ona. tak şarj et gendini didim. doldursun gelir herhal
Cumartesi buluşmaya yetisir mi ????????????powerbank yolladım ben ona. tak şarj et gendini didim. doldursun gelir herhal
Vah vaaah nittin yobb adama sarj bile tutmuyormuş ????????????
Devamlı şarja bağlı yaşıyor artık, bitkisel hayat gibin bişeyVah vaaah nittin yobb adama sarj bile tutmuyormuş ????????????
Yok yok bu ikisinden de korkulur kesin bunun ilaci vardir elinde okus pokus der döner aramizaDevamlı şarja bağlı yaşıyor artık, bitkisel hayat gibin bişey![]()
İlaç dedin de silikon tabancası aklıma geldi bi an ????Yok yok bu ikisinden de korkulur kesin bunun ilaci vardir elinde okus pokus der döner aramiza
Bunlar ne alicengiz bunlaaar ????????
en son level o ???? ???? ???? ???? ????İlaç dedin de silikon tabancası aklıma geldi bi an ????
O kaaa vahim diildir yok canim sende ????????????İlaç dedin de silikon tabancası aklıma geldi bi an ????
Corona dan tehlikeli mi bu"zafiyeti envaül gripin"
benim şarj aleti diriltir onu. mirak edmeyin. gökkuşağı renkli olanı tam ona göreO kaaa vahim diildir yok canim sende ????????????
yok yok tek dehlikesi faşolaştırıyomuş o kadan ???? ???? ????Corona dan tehlikeli mi bu![]()
benim şarj aleti diriltir onu. mirak edmeyin. gökkuşağı renkli olanı tam ona göre![]()
![]()
![]()
![]()
???? ???? ???? attırcan bizi ????????????Uygun kıyafet seçimi de yapmalı gösteri için ???? ???? ????
Sen ne anladın ki???? ???? ???? attırcan bizi ????????????
kıvırma kıvırma. ben bilirim sizi ???? ???? ???? ????Sen ne anladın ki
Adamın mesleği gereği sahneye çıkmak![]()
Rejimdeyim ????????????Günaydın, nerdesin beya
Ne tostlar ne çaylar kaçırdın bi bilsen ????
O kadar da çağırdık seslendik ????
Sende olsa olsa siyasal rejim değişikliği olur diyecem ama ???? o da racon a ters ????????????Rejimdeyim ????????????