sihirbaz
Council
Gönlüm zengin napiim ????????Cücüğe su mu veriyon????
Gönlüm zengin napiim ????????Cücüğe su mu veriyon????
Gözünü gönlünü zeveyim ????Gönlüm zengin napiim ????????
Allahtan gönlün zengin, öyle olmasa damlalıkla verecen ellaamGönlüm zengin napiim ????????
Aza kanaat etmeyen, çoğu bulamaz derler ama ????????????Allahtan gönlün zengin, öyle olmasa damlalıkla verecen ellaam![]()
Az derken!!????????????????Aza kanaat etmeyen, çoğu bulamaz derler ama ????????????
Bu çok olanı, azı da sen düşün ????????????Az derken!!????????????????
İyiyim abim inş daha iyi olacağım ! sende iyisindir umarım kal sağlıcakla çok sağolasın. ????Günaydın kardeşim hoşgeldin. Nasılsın.
Demaaaaaa????????Bu çok olanı, azı da sen düşün ????????????
Hah tamaaammm. Sana bişey demiyom kendim kaşındım ???? ???? ???? ????Ah kadir abim ah herkes sen mi iyi yürekli güzel elibol cömert insan????
Neiiy neiiyHah tamaaammm. Sana bişey demiyom kendim kaşındım ???? ???? ???? ????
Kardeş ninca yanlış duymuşsuın sen başka kapıya kadır abiye sana kaptırtmam????????????Neiiy neiiy
Kadir likit hayratımı yaptırıyormuş
İbriğimi kapıp geliyom
Kıhh kıhh kıhhaa
Yok yok benden ekmek çıkmaz????Neiiy neiiy
Kadir likit hayratımı yaptırıyormuş
İbriğimi kapıp geliyom
Kıhh kıhh kıhhaa
???? ???? ???? ???? ????Yok yok benden ekmek çıkmaz????
Bi bidon yollasan da akşam katık yapsak sütün yanına????@lvnt74 orti, piriminyum likit işine giriyorum, çözcem senin sıkıntını az kaldı ????
Five Wood Wonder ultra pireminiminyum likitler yakında ????
Ekli dosyayı görüntüle 26646
Sütü de ekleyim hocam Tekirdağından ????Bi bidon yollasan da akşam katık yapsak sütün yanına????
Tilkiye sormuşlar : bizim tavuklara bekçilik için kaç para istersin?Sütü de ekleyim hocam Tekirdağından ????
Kötü talihin bir yerde döneceğini biliyodum ortim biliyodum????????????@lvnt74 orti, piriminyum likit işine giriyorum, çözcem senin sıkıntını az kaldı ????
@lvnt74 orti, piriminyum likit işine giriyorum, çözcem senin sıkıntını az kaldı ????