Sen hala yupişin kapısındamısın ????????????Misal @yobb senle çok iyi anlaşırdık son zamanlarda çok kötüleşti durum resmen abd gibi yaptırım uyguluyorsun olmazki böyle????
Açım abi aç aç????????????Sen hala yupişin kapısındamısın ????????????
Açım abi aç aç????????????
Olmaz abim asıl mesleğim yancılık bak asıl mesleğimi bıraktım aç kaldım abiDers verdim öğrettim, yardımcınsın dedim. Çoğğ yufga yüreklisin çoğğğ.
Azcıkın sert ol. Öğrettiğim gibi şeet. Lüdvennnn
Ders verdim öğrettim, yardımcınsın dedim. Çoğğ yufga yüreklisin çoğğğ.
Azcıkın sert ol. Öğrettiğim gibi şeet. Lüdvennnn
Olmaz abim asıl mesleğim yancılık bak asıl mesleğimi bıraktım aç kaldım abi
( prmk ) karın doyurmuyor bıraktım o işi mesleğimi yapçam????????????
Eyvallah yobcum benim duble çaya şeker atma sonra susatıyo bir sürü masraf çıkıyo sana.????Ha şöyle ya özüne dön kankeyto
neydi o öle yalapşap sevimsiz bişey oldun ki senin bünyeden öyle bişeyi istesen çıkaramazdık ???? ???? ????
Çok incesin orti. Eskisi gibi .
Senin yüzünden aç yupişçik senin yüzünden. Kıvırma hemen herzamanki gibi.açım diyor aç
senin öğrettiklerini anlayabilmesi için önce karnının doyması lazım
bak ilkel toplumlara başta avlanıp yemek yerlerdi
sonra kış aylarındaki zorlu doğal koşulları sebebi ile o aylarda aç kalmamak adına güzel havalarda biraz daha fazla avlanıp stok yapmışlar
böylelikle de karınlarını doyurma işi olmayınca düşünmeye başlamış icatlar bulunmuş falan filan
senin anlıycağın ihtiyar
ADAMMMMM AÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ ???? ???? ????
Seninde ... neyse susuyom. Ne halin varsa gör diyom levocuk ????????????Çok incesin orti. Eskisi gibi .
Abi niye kızıyosun ki senle ilgili bir problem yok sen benim için aynısın komutansın ben de eskisi gibi yancı nema problema ????????????????Seninde ... neyse susuyom. Ne halin varsa gör diyom levocuk ????????????
Çekirge didik bağrımıza aldık kof çıkdın sende levom. Genlerindeki yancılığı attıramadım sana ????Abi niye kızıyosun ki senle ilgili bir problem yok sen benim için aynısın komutansın ben de eskisi gibi yancı nema problema ????????????????
Çekirge didik bağrımıza aldık kof çıkdın sende levom. Genlerindeki yancılığı attıramadım sana ????
Kaşınma ????bağrına mı aldın leo yu sen ezilirsin bu yükün altında ???? ???? ???? ????
Cücüğe su mu veriyon????