Günaydın babacık ????Günaydın Dostlar. Şirin babadan sevgilerle. Umarım keyifler iyidir. Saygılarımla. ????
Senin bu ayak alıştırmaları poh a batıyor en son ne hikmetse ???? ????
Senin bu ayak alıştırmaları poh a batıyor en son ne hikmetse ???? ????
Açık olsun hocam, şekersiz lütfen
Neden acaba ya sen ya @comandante geleni kaçırıyo olabilir misiniz
sayenizde 812 gündür yeni müşterim yohhhhh ???? ????
Gel gel kaçırma müşteriyiAçık olsun hocam, şekersiz lütfen![]()
Gel gel kaçırma müşteriyi![]()
![]()
Oldum oldum sorma. Dün doktora gittim sağ dizde kireçlenme birde emar için gün verdi. Cumada e ara gidicem menüsküs te yırtık var herhalde ne yapıcam bilmiyorum. 1 hafta raporluyum.Günaydın babacık ????
Sende bir zamanlar mavi mavi masmaviydin, ihtiyarladın morumsu oldun beya ????????
Oldum oldum sorma. Dün doktora gittim sağ dizde kireçlenme birde emar için gün verdi. Cumada e ara gidicem menüsküs te yırtık var herhalde ne yapıcam bilmiyorum. 1 hafta raporluyum.
Hani bana çay yokmu biraderim. Alındım bak şimdi. Olmadıki böyle ????????????
Geçmiş olsun ...Biz şaka yollu takılalım dedik, sahiden bişeyler olmuş, acil şifalar ...Oldum oldum sorma. Dün doktora gittim sağ dizde kireçlenme birde emar için gün verdi. Cumada e ara gidicem menüsküs te yırtık var herhalde ne yapıcam bilmiyorum. 1 hafta raporluyum.
Eyvallah dostum Sağolasın. ????????geçmiş olsun üstad
Eyvallah kardeşim. Harbiden yaşlandık. Doktor acil kilo vermemi söyledi. Bakalım ne yapacağım. Boğazımızda hiç durmuyorki. ????????????Geçmiş olsun ...Biz şaka yollu takılalım dedik, sahiden bişeyler olmuş, acil şifalar ...
Geçmiş olsun hocam.Oldum oldum sorma. Dün doktora gittim sağ dizde kireçlenme birde emar için gün verdi. Cumada e ara gidicem menüsküs te yırtık var herhalde ne yapıcam bilmiyorum. 1 hafta raporluyum.