Bizde otomatik mesaj o, senin kıhkıh fışıfışı gibiHiç sıkılmıyorlarda her sabah günaydın günaydın
Kıhh kıhh kıshahha
buraların eski tadı kalmadı devretcem valla bende
koca gün bir duplevaytçaklıtmokkamakiato satılmaz mı satılmıyor arkadaş
ama senin çay hazır
Ekli dosyayı görüntüle 45109
@comandante kahvesini evden getirir oldu. Artık çay da söylemiyor. Bir de major'ü de 2. Plana atmış galiba gördüğüme göre. ????
Sensiz olmaz @yobb usta.
Bizim evde bu elemanlardan 13 tane var. Gelin misafirim olun bak nasıl eğleniyorsunuz.
Onların evinde sen misafir gibisin aslında ????Bizim evde bu elemanlardan 13 tane var. Gelin misafirim olun bak nasıl eğleniyorsunuz.
Bizim evde bu elemanlardan 13 tane var. Gelin misafirim olun bak nasıl eğleniyorsunuz.
Belki birgun ????Onların evinde sen misafir gibisin aslında ????
Majör asla 2 nci olmaz ????????@comandante kahvesini evden getirir oldu. Artık çay da söylemiyor. Bir de major'ü de 2. Plana atmış galiba gördüğüme göre. ????
Sensiz olmaz @yobb usta.
Majör 2. de olur 3. de olur, sonuçta hepsi majör ????Majör asla 2 nci olmaz ????????
Ekli dosyayı görüntüle 45117
majörün rengine uysun diye yeni silver mixx modlar bile alırım ben yawww. yeterki majörler ağlamasınMajör 2. de olur 3. de olur, sonuçta hepsi majör ????
şu 510 nun altındaki çıkıntı olmasaymış bambaşka bir mod olurmuş , majorle de boydan fit olurduMajör asla 2 nci olmaz ????????
Ekli dosyayı görüntüle 45117
@yobb a tepki olsun diye manyak bakkal da takila takilaÇıkıntıyı yok ettim ????
Ekli dosyayı görüntüle 45130
yupiş daimi odağım. gerisinde sana ne hem.Odağın yanniş abi ben onu figür olarak koydumdu
Asil mesele
Aylak bakkal hesaaaaabı ????
Mixx i bi öyle bi böyle anladin sen????????????