Koordinasyonu da @Karagezgin sağlasın. Onun seyahat engeli yok. ???? ???? ???? ????
@Koba üstat da derin devlet ???? ???? ????Koordinasyonu da @Karagezgin sağlasın. Onun seyahat engeli yok. ???? ???? ???? ????
Koordinasyonu da @Karagezgin sağlasın. Onun seyahat engeli yok. ???? ???? ???? ????
Bir an sıcaklık hissettim zaten ???? ????Yalnız dikkatli olun Silivri çok ıscah diyollaaaa ????
@comandante yönetimle konuşta raporla tuşunun yanına birde çayıra havale et tuşu eklesin, sorunları kendi yöntemimizle çözelim ????????
Goygoy ???? ???? ???? ???? ????@comandante yönetimle konuşta raporla tuşunun yanına birde çayıra havale et tuşu eklesin, sorunları kendi yöntemimizle çözelim ????????
???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????@comandante yönetimle konuşta raporla tuşunun yanına birde çayıra havale et tuşu eklesin, sorunları kendi yöntemimizle çözelim ????????
Heralde başka yöntemmi biliyoz ????????Goygoy ???? ???? ???? ???? ????
Hayır yani birde numara vermişler avatarlara ; seri üretim fabrikasyon malzemeyiz mi demek istiyorsunuzBu konuya geleceğim
Ancak Hayırdır aga ; Kafayı sıfıra vurmuş amerikan dazlakları gibi hep aynı avatar?? Şekliniz şemaliniz kime sizin
Hayır yani en çok ta @rap06 yı nasıl ikna ettiniz anlmadım![]()
Rotary derken 3 dinde besmele çekmek gerekirHayır ROTARY CLUB kursalar dertsiz tasasız, çete deyince insan bir ürküyor
O zaten dünden razı ,iknaya ne gerek ... ???? ????
hahahahah hele komutan saçından sakalından da mı utanmadım bu yaştan sonra sen mermercilerde dolaşacaksın aktivistlik nedirO zaten dünden razı ,iknaya ne gerek ... ???? ????
bu ne looo senne zaman girdin çeteye. kaçak çeteci seniiii ???? ????
o beleş yolcuBu konuya geleceğim
Ancak Hayırdır aga ; Kafayı sıfıra vurmuş amerikan dazlakları gibi hep aynı avatar?? Şekliniz şemaliniz kime sizin
Hayır yani en çok ta @rap06 yı nasıl ikna ettiniz anlmadım![]()