sotw
Council
Yaş kemal e erince çabucak kavradın tabi ???? ????3. Barnah orta barnah mı oluyo
Yaş kemal e erince çabucak kavradın tabi ???? ????3. Barnah orta barnah mı oluyo
Tecrübe tecrübe ????Yaş kemal e erince çabucak kavradın tabi ???? ????
Zaten nerdesin bi baksana "goygoy" başka ne olacaktı ki ???? ???? ????Hayır insan ne bileyim dağların aslanları göklerin kartalları yaparÇayırın manyakları nedir? Hep manyak olsanız ne olacak
45 dkdır gülüyorum yüzüm kasıldı yemin ediyorum
![]()
Ayık ol komutanım ????bu ne looo senne zaman girdin çeteye. kaçak çeteci seniiii ???? ????
o beleş yolcu![]()
![]()
La benim kontenjandan girmişsin bi de , bağ hele ???? ????Ayık ol komutanım ????
Yokkk beyaa baktım minnoş şirinler devrim yapmaya kalkışmışsınız başınıza bir lider lazım dedim komuta kademesini devraldım haberiniz yok ????????????????????La benim kontenjandan girmişsin bi de , bağ hele ???? ????
La o son numara baksana avatarına , amele işi yani ne elebaşısı ???? ???? ???? ????Yokkk beyaa baktım minnoş şirinler devrim yapmaya kalkışmışsınız başınıza bir lider lazım dedim komuta kademesini devraldım haberiniz yok ????????????????????
Minnoş şirinlere sahip çıkacak ekip lideri lazımdı gönüllü olarak vazifeyi devraldım ????????????Bu konuya geleceğim
Ancak Hayırdır aga ; Kafayı sıfıra vurmuş amerikan dazlakları gibi hep aynı avatar?? Şekliniz şemaliniz kime sizin
Hayır yani en çok ta @rap06 yı nasıl ikna ettiniz anlmadım![]()
???????????????? bizde komuta kademesi birinci numaradan başlamaz assolistler en son gelir ????La o son numara baksana avatarına , amele işi yani ne elebaşısı ???? ???? ???? ????
senin okkan yetmez ona yiğenimYokkk beyaa baktım minnoş şirinler devrim yapmaya kalkışmışsınız başınıza bir lider lazım dedim komuta kademesini devraldım haberiniz yok ????????????????????
ben ayığımda sen ne içtin beaaa. kafa bi dünya senin. hallüsünasyon filanAyık ol komutanım ????
senin okkan yetmez ona yiğenimdevrim filan yok. sen olayı bi yannış mı anladın ne
![]()
koruma kollama harekatı bizimkisi
minnoş filan bozmasın seni aman tikkat. midene oturur alim alah![]()
@rap06 Çayır Manyağı deel Çakma Manyaksın olum sen ???? ???? ????
Ayyy ayyy ayyy komutanım nasılda alınırmış nasıl da alınırmış severim seni minnoş ????????????ben ayığımda sen ne içtin beaaa. kafa bi dünya senin. hallüsünasyon filan![]()
![]()
![]()
![]()
önlemimizi aldık bizEkli dosyayı görüntüle 42238sizden büyük bir sır olarak sakladığım bir hususu itiraf etmek istiyorum,aranızdaki kurt benim ????
Artık sır olarak kalmadığına göre tekrar eski profil fotoğrafına dönmemek için sebebim kalmadı ????????????????????
bu kelime senide bozar benide. Çayır Manyakları affetmez ona göreminnoş