rap06
Council
Tühh be ayarı tutturamadık ???????????? alınma alınma tamam ????????????????????bu kelime senide bozar benide. Çayır Manyakları affetmez ona göre![]()
![]()
![]()
![]()
Tühh be ayarı tutturamadık ???????????? alınma alınma tamam ????????????????????bu kelime senide bozar benide. Çayır Manyakları affetmez ona göre![]()
![]()
![]()
![]()
demin kurttun yawww. çoklu kişilik bölünmesimi yaşıyon yiğenim ???? ???? ???? ????Ahahah ???????????? senin kangalın varsa benim aslanım var Ekli dosyayı görüntüle 42240
???????????????? ahahah laf mı sokmaya çalıştın yerim seni, o fotoğrafın manası kurt görünümlü kuzu demek avatar değiştirince açıklama yapmak İçin kullandım. Ayrıca biz bazıları gibi iki yüzlü değiliz ???? içimizde dışımızda aynı işine gelince iyi işine gelmeyince kötü olanlardan değiliz ????demin kurttun yawww. çoklu kişilik bölünmesimi yaşıyon yiğenim ???? ???? ???? ????
????????????????????????????İşte şekilci toplum böyle oluyor.
Sadece avatarımıza bakıp hepimizi aynı görüyor.
İçerik, dışarık bakan yok mesajlarda.
Veya iletiyi yazanın nicki hiç göze batmıyor.
Varsa yoksa resim...
????
müracaat ???? madoKoyun değil de keçi olsaydı????
Dede. Sende niye numara yok.?müracaat ???? mado![]()
![]()
serin serin iyi gider şimdi uffffffffff
ben ManyakBaşıyım yawwwwDede. Sende niye numara yok.?
Estağfurullah.????ben ManyakBaşıyım yawwww![]()
Numara olmaamı heç,Dede. Sende niye numara yok.?
bak dondurma ikram ediyor çaktırmadan ???? ???? ????müracaat ???? mado![]()
![]()
serin serin iyi gider şimdi uffffffffff
Piyasada doğru düzgün aroma,likit satan üretici kalmadı ki,pandemi herkesi etkiledi ????Aroma satan tedarikçimiz kalmadı mı...
@BearKimya.com tavsiye ederim ????????Aroma satan tedarikçimiz kalmadı mı...
Bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak tabbi
Aroma satışlarım başlamıştır orijinalden dolum ,dolum dan orjınal muracat cayırmamyakları3 .com .Aroma satan tedarikçimiz kalmadı mı...
Hoşgelmişsin beyaa , çayırın gül ü ????Bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak tabbi
Aroma satışlarım başlamıştır orijinalden dolum ,dolum dan orjınal muracat cayırmamyakları3 .com .
DİY KİT de var mı orjinalinden...Bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak tabbi
Aroma satışlarım başlamıştır orijinalden dolum ,dolum dan orjınal muracat cayırmamyakları3 .com .
Her çeşit KİTler var hiiç merak etme ????????DİY KİT de var mı orjinalinden...