sihirbaz
Council
Şimdi de o kıskanmasın ????Kıskançlık olmasın diye şaaptım
Kıhh kıhh kıhah
Şimdi de o kıskanmasın ????Kıskançlık olmasın diye şaaptım
Kıhh kıhh kıhah
Norveçli balıkçı Nutrijina krem paralarını sizden alcamŞimdi de o kıskanmasın ????
Sen farketmeden yan masada seni gözetlşiyodum. ????Dün gece bakındım yoktun bende yalnız gittiö işkembeciye nabam
Kıhh kıhh kıheu
Nbase de iyi gelir diyolla, durup dururken masrafa sokma şimdi ????Norveçli balıkçı Nutrijina krem paralarını sizden alcam
Bu nedir arkidiş ya
Habire ???????? clik clik
kıhh kıhh kıjaı
Ohoo parmaaama coül sarsam çapı geniş masraflı olurNbase de iyi gelir diyolla, durup dururken masrafa sokma şimdi ????
bırraak şimdi fossır fossur uyuyodunSen farketmeden yan masada seni gözetlşiyodum. ????
Karpuz kavun kajuuuu....
Ninca ninca ninca... Ben uyumam devamlı etrafı kolaçan ederim ortam kovalarım işim gereği sote de bekler Şartlar müsait olunca harekete geçer işi bitiririm. ???? ???? ????B
bırraak şimdi fossır fossur uyuyodun
Kıhh kıh kıaja
Hani goygoyun kural ihlali olduğu yer mi ????????GOYGOY AHALİSİ
2013 ten beri üye ve hakem olduğu yerlerde ürününü satamayıp tukaka dediği yerlerden medet umanlar var aramızda.
onlara yardımcı olalım. sevelim koruyalım lütfen
çünkü biz SİHİRLİ yizbize bu yakışır ama dimi
abraka dabra de @sihirbaz ???? ???? ????
Hani goygoyun kural ihlali olduğu yer mi ????????
Abra kadabra deriz burda sorun yok, orda sihirli değnek demek yassah ama ????????
???????? İş çıkarma şimdi millete, laf taşımak için uğraşıp yorulmasınlar ????prof olmakta bi yere kadarmış dimekki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hepimiza pambıklıycaklar nassolsa. amannnnnn değmez![]()
![]()
![]()
![]()