Bulamadın mı daha, çok derinde olmaması lazım dı ????????Nire de ???? ???? ???? ???? ????
Hala alamadim ss316 ben ????Stabwood dan kulübe, ss316 dan kafes falan , üüüüüü çok masraf çok ???? ????
La bir sene geçti beya üzerinden uçmuştur oBulamadın mı daha, çok derinde olmaması lazım dı ????????
Az al bari , alacam dediğinin üzerinden 1 hafta geçti ????Hala alamadim ss316 ben ????
Bu sihirbazların ikiye bölme huyu nedendir acaba, ülkeleri insanları da ikiye bölenler hep bu sihirbazlar mı, konu dağıldı, aplalar bölünmesin...Son sahnesinde kesmiş yanlışlıkla ...iki parça apla şimdi ???? ???? ????
Deme öyle deme, konu çok kötü biyere gidiyo bak, burdan da banlanmayalım ????????????La bir sene geçti beya üzerinden uçmuştur o![]()
Beyaz gider yeşil geliriz , bize heryer Bursa ???? ????Deme öyle deme, konu çok kötü biyere gidiyo bak, burdan da banlanmayalım ????????????
İllüzyon/illümününati ????Bu sihirbazların ikiye bölme huyu nedendir acaba, ülkeleri insanları da ikiye bölenler hep bu sihirbazlar mı, konu dağıldı, aplalar bölünmesin...
Baska masraflar cikti malum izin dönemim ????Az al bari , alacam dediğinin üzerinden 1 hafta geçti ????
İLle de sen, Azer Reise saygıyla....İllüzyon/illümününati ????
????
Sabaha kadar kal muhabbet edek , nassolsa anılacak bi sürü reis var ???? ???? ????İLle de sen, Azer Reise saygıyla....
O zaman dokuz yıl önce bugün ışığa giden Didem Reisi de analım dağılan kalplerimizle...Sabaha kadar kal muhabbet edek , nassolsa anılacak bi sürü reis var ???? ???? ????
@comandante gomtanım bu @sihirbaz yanındaki aplayı kesmiş ,iki parça yapmış bi malumatın var mı konuyla ilgili ????