comandante
Council
serkanı çağırayımmıÇirkin komutan yoktur az votka vardır gibi bişey diilmiydi o laf ????

serkanı çağırayımmıÇirkin komutan yoktur az votka vardır gibi bişey diilmiydi o laf ????
Votka olsun, komutan... da olsun beya kıyamadım şimdi laf dolaştırmaya ????Votka yoksa komutan da yoktur diil miydi...
senin kaşıntının son 5 günü biliyon dimi. az kaldı okusum çok azVotka olsun, komutan... da olsun beya kıyamadım şimdi laf dolaştırmaya ????
Hala şapkadan bi milyon dolar çıkarma numarasını öğrenmedim deme abi...Votka olsun, komutan... da olsun beya kıyamadım şimdi laf dolaştırmaya ????
Bu aralar paracıkları oduna gömüyor, şapkayı bile nakite çevirmiş olabilir ???? ????Hala şapkadan bi milyon dolar çıkarma numarasını öğrenmedim deme abi...
Çekilişten 5 gün herşey dahil ardahan tatili kazadım ben ya unutmuşum söylemeyi, yokum ki bayramda ben buralarda ????senin kaşıntının son 5 günü biliyon dimi. az kaldı okusum çok az![]()
![]()
![]()
Az kaldı aslında, şimdilik bi minyon dolar çıkarabiliyorum ????Hala şapkadan bi milyon dolar çıkarma numarasını öğrenmedim deme abi...
çorumda bekle beni. oraya yerleşip çorumlu olmak istiyorumÇekilişten 5 gün herşey dahil ardahan tatili kazadım ben ya unutmuşum söylemeyi, yokum ki bayramda ben buralarda ????
Peki pastadan dansöz çıkarma numarası....Az kaldı aslında, şimdilik bi minyon dolar çıkarabiliyorum ????
O iş kolay, sen dansözü gönder hallederiz ????Peki pastadan dansöz çıkarma numarası....
sen votkayı 3 lePeki pastadan dansöz çıkarma numarası....
O iş kolay, Serdar Reisin de dediği gibi "binlerce dansöz var"O iş kolay, sen dansözü gönder hallederiz ????
Özel göndermeye gerek yok diyon, yoldan çevirdiğini sok pastaya çıkar... ???? ???? ????O iş kolay, Serdar Reisin de dediği gibi "binlerce dansöz var"
Onların çoğunu iki gündür @comandante ve ben göremiyoruz, banladılar da bizi ????????O iş kolay, Serdar Reisin de dediği gibi "binlerce dansöz var"
Votka çok nasıl olsa, yoldan çevirdiğinin hepsi leyla bana....Özel göndermeye gerek yok diyon, yoldan çevirdiğini sok pastaya çıkar... ???? ???? ????
Olsun be abi keyfimiz gıcır bizim, herkes kendi keyfine baksın...Onların çoğunu iki gündür @comandante ve ben göremiyoruz, banladılar da bizi ????????
Keyf mi kaldı beya ????????Olsun be abi keyfimiz gıcır bizim, herkes kendi keyfine baksın...
Keyf gider -----> çakır-keyf gelir, üzüldüğün şeye bak ????Keyf mi kaldı beya ????????
Oops yanlış bişi demeyelim de, biz de Efkar dağıtırız olmadı Mest oluruz olmadı Gastly ama bu harbiden olmadı...Keyf mi kaldı beya ????????
Forum sloganı gibi bişey oldu bu beyaa ????Oops yanlış bişi demeyelim de, biz de Efkar dağıtırız olmadı Mest oluruz olmadı Gastly ama bu harbiden olmadı...