rap06
Council
Yakışıklı gelir miydin sen buralara ????günaydın millet ????????
Yakışıklı gelir miydin sen buralara ????günaydın millet ????????
selamsız işe başlamamaya çalışıyorum hocam bu aralar okul kayıtları başladı tükkanı temizlemek lazım onla uğraşıyorum tekim 30000 çeşit mal var hepsi tozu alıncak 5 aydır ilgilenmiyorum tükkanla pandemiden sebeb yer yer örümcek ağı tutmuş ???? eksikler var boş raflar var yeni ürünleri takip edip tamamlamam lazımYakışıklı gelir miydin sen buralara ????
yenimi görüyorsun ???? ???? ???? ????
yeni gördüm abi ya adam master chef resmen patentinide almıştır.yenimi görüyorsun ???? ???? ???? ????
yalayut ismail bunun yanında staj yapmışyeni gördüm abi ya adam master chef resmen patentinide almıştır.
Bu harbiden bildiğimiz bir meslek dalıyalayut ismail bunun yanında staj yapmış![]()
![]()
![]()
???????????? artık Türkkan’da detaylı iç dış temizlik ve dezenfekte etme zamanı gelmiştir geçiyor onu yaparsan iyi olur. Ne demişler bereket temizlikle olurselamsız işe başlamamaya çalışıyorum hocam bu aralar okul kayıtları başladı tükkanı temizlemek lazım onla uğraşıyorum tekim 30000 çeşit mal var hepsi tozu alıncak 5 aydır ilgilenmiyorum tükkanla pandemiden sebeb yer yer örümcek ağı tutmuş ???? eksikler var boş raflar var yeni ürünleri takip edip tamamlamam lazım
goy goyu biraz boşladım ama bu gün en son ne aldın da olucam ????
Sana da hayırlı cumalar dilerim kardeşim
Öldürmeyen Tanrı ikinci fırsatı veriyor. Kiliseyken ibadet etmeye yetişememiştim. Şimdi namaz kılmaya gidebilirim
Biz buna pragmatimzel dejavü diyoruz ????Öldürmeyen Tanrı ikinci fırsatı veriyor. Kiliseyken ibadet etmeye yetişememiştim. Şimdi namaz kılmaya gidebilirim![]()
Teşekkür ederim şirin baba ????Sana da hayırlı cumalar dilerim kardeşim
Sen nerdesin kiTeşekkür ederim şirin baba ????
İstanbula gelmek için ikinci bir sebebim var artık ????
Ben her an her yerde olabilirim ne içindeyim zamanın ne de dışındayım ????Sen nerdesin ki![]()
böyle keskin köşesi olmayan cevaplar seni kurtarmaz azizimBen her an her yerde olabilirim ne içindeyim zamanın ne de dışındayım ????