y€a
Community
Bağımlılık iyi bir şey değildirAma bu burda kalmasın süreklilik arz etsin .
Kıhh kıhh kajha
Bağımlılık iyi bir şey değildirAma bu burda kalmasın süreklilik arz etsin .
Zaten biz kötü insanlarız ninca rahat ol.Bağımlılık iyi bir şey değildir
Kıhh kıhh kajha
Sen İzmir usulü seviyorsun o zaman,onlar ince koyum yapmadan içine domates,biber koyup servis ederler ????Bu ne la
Hiç sevmem kıyışmış kokoreçi
Dilim dilim yapçan sucuk gibi araya dizicen
Kıhh kıhh kıha
Ninja ???? sende pratik zeka görüyorum ????Bağımlılık iyi bir şey değildir
Kıhh kıhh kajha
Arka plana hiç dikkat etmedim ????Forum çok mu sessiz bana mı öyle geliyor ?
kıhh kırjjaj
yönetim kobanın bozduğu sistemi düzeltmeye uğraşıyor sanırım
kıhh kıhh kaıahah
Sosyalleşme diyoruz buna birde i yazdıklarım ninca görmüyor galiba diye dusunBir de siz bu tepki pointleri ne edeceğiniz ki
Habire tıklattırıyonus
k ıhh kaıjahaha
Onu bizde düşünmedik ???? ama rankingde sıralamada ismimizi görmek hoşumuza gidiyor ???????? popülist yapıyor bizi ????????????Bir de siz bu tepki pointleri ne edeceğiniz ki
Habire tıklattırıyonus
k ıhh kaıjahaha
İiffh bende bişi sandım yahuOnu bizde düşünmedik ???? ama rankingde sıralamada ismimizi görmek hoşumuza gidiyor ???????? popülist yapıyor bizi ????????????
Sosyalleşme diyoruz buna birde i yazdıklarım ninca görmüyor galiba diye dusun
Tövbe tövbegörüldü atim o zaman
kıhh kıehahjaban
Yok beyaa ???? öncekilere yapmana gerek yok bu mesaj be sonrasında tuşa basarsan iyi olur işte ????görüldü atim o zaman
kıhh kıehahjaban
Dur limon sıkayım sohbetlerineYok beyaa ???? öncekilere yapmana gerek yok bu mesaj be sonrasında tuşa basarsan iyi olur işte ????
Biraz Araştırma yaptım forum en son ne aldında takılıyor koyu muhabbet sohbet ortamına çevirmişler orayı ????
Katılıyorum gel oraya baskın verelim ????Dur limon sıkayım sohbetlerine
Kıhh kıhh kaıjaha
Abicim ben bu aralar çok yoğunum sizi takip bile edemiyorum. Banada sessiz gibi geldi. Benim bile rengim değişmiş farkında değilim. Saygılarımla
???? bıraktım kaçtımKatılıyorum gel oraya baskın verelim ????
Burada açılmış konu var,adamlar kaçak yapı çıkmış ????
Allah kolaylık versin abi ????Abicim ben bu aralar çok yoğunum sizi takip bile edemiyorum. Banada sessiz gibi geldi. Benim bile rengim değişmiş farkında değilim. Saygılarımla
Eline sağlık ???????? bıraktım kaçtım
Linç is coming
Kıhh kıhh kuHaja