rap06
Council
Ahahah ????????????duran topmu hareketli topmu![]()
![]()
gel gel bi dokunayım. korkma
![]()
![]()
![]()
Ahahah ????????????duran topmu hareketli topmu![]()
![]()
gel gel bi dokunayım. korkma
![]()
![]()
![]()
Mesela ????Ah ah ben bı bankacı olucaktimki offf offf.
fazla gaz verme başına müdür olabilirMesela ????
Anlatsana biraz heyecanlı olacak gibi hissettim ????????????
Anlatırım anlatmasına da herşeyin bir bedeli var be mono cum anladın sen onu ????Mesela ????
Anlatsana biraz heyecanlı olacak gibi hissettim ????????????
Puhahaha ???? ???? ???? ???? ???? ????topçu komutan burada mı![]()
Senin bi tır işi vardi sanki hemide 90.yas günüsü icin kiymetliiii mucevherler taşıyacak türden ????????????????????fazla gaz verme başına müdür olabilir![]()
Levocum şu tir işini halleder halletmez senle aramizdakini ayarliyciiiiz canimsss ????Anlatırım anlatmasına da herşeyin bir bedeli var be mono cum anladın sen onu ????![]()
Levocum şu tir işini halleder halletmez senle aramizdakini ayarliyciiiiz canimsss
Senle Çook büyük işler yapcaz mono çok büyük oynucaz çokSenin bi tır işi vardi sanki hemide 90.yas günüsü icin kiymetliiii mucevherler taşıyacak türden ????????????????????
Birak biz levo ile hallederiz onu sen kimliği ver bana ????????????????
sen ayıkamamışsın lobi. git azcık daa ders al öle gel karşımaSenin bi tır işi vardi sanki hemide 90.yas günüsü icin kiymetliiii mucevherler taşıyacak türden ????????????????????
Birak biz levo ile hallederiz onu sen kimliği ver bana ????????????????
levo anlaştığımız gibiSenle Çook büyük işler yapcaz mono çok büyük oynucaz çok
Sen oyun zannediyorsun ama ben kimligi almadan kimseyle is yapmiiiim ????Senle Çook büyük işler yapcaz mono çok büyük oynucaz çok
Benim için kimliğe gerek yok ben no name takılıyorum ????Sen oyun zannediyorsun ama ben kimligi almadan kimseyle is yapmiiiim ????
O zaman fikirlerini biyografinde goruruz artik ????????????Benim için kimliğe gerek yok ben no name takılıyorum ????
sen olayı kaçırmışsın. geri git iyice öğren gelO zaman fikirlerini biyografinde goruruz artik ????????????
@comandante nerde kalmıştık
He su seni tır sahibisi yapma mevzusu ????
Biyografi den vazgectin yani guzel ilerliyoruz ama ilgimi ceken seylerden hic bahsetmiyorsun zor adamsin vesselam ????Ah mono ah beni eski günlere götürdün bir genç vardı adi @Escobar onunla da çok büyük işler yapmıştık kuyumcu soymustuk pazen don işine girmiştik çakma tereyağ isindeydik en son uzun zaman önce idi tabi yeni den iş kurma Fikri geldi senle neden olmasın ????