1 nci madde burada yazılan çizilen hiçbirşeyi kaale alma maksat goygoyHaddimizi astikmi biraz ?
Tanıdık nakliye firması lazımsen gel yeter
stoğunuda yanında getir. ben seçeyim
O zaman selametle ????1 nci madde burada yazılan çizilen hiçbirşeyi kaale alma maksat goygoy![]()
rahatsız eden birşeymi oldu. ben hiçbişey anlamadım üstat. sizinle alakalı bi mevzuda yoktu.O zaman selametle ????
Estagfurullah, laf dokundurma - degdirme - topa mudahaleye donusunce rahatsiz edici oldu hali ile.
Yok abicim olsa can feda. ????
Seni tır sahibi yapabilirim ????
Evet aynen böyle devam sinek yağ unutma ???? ???? ???? ???? ????Seni tır sahibi yapabilirim ????
İhtiyac sahibi gordugum de dayanamıyorum ????????????????Evet aynen böyle devam sinek yağ unutma ???? ???? ???? ???? ????![]()
İşte biz ve bizim gibiler olmasa insanlık zor durumda kalırdı . Allah'tan sen ve ben gibil iyilikle önde gidenler var ya.İhtiyac sahibi gordugum de dayanamıyorum ????????????????
Benim olayim biraz farkli ama leocumİşte biz ve bizim gibiler olmasa insanlık zor durumda kalırdı . Allah'tan sen ve ben gibil iyilikle önde gidenler var ya.
Nesi farklı ben illegal yanliyorum sen legal sen bide bodoslama yanliyorsun. giriyosun ???? ???? ????Benim olayim biraz farkli ama leocum
Ben faiz lobisiyim
Adimda bu yüzden mono”DON”
Yani donuna kadar ????
????????????????????????????
Senin ki daha farklı ????