rap06
Council
Adama bak çarpıları atmak İçin jet hızıyla geldi ya la ????????????
Adama bak çarpıları atmak İçin jet hızıyla geldi ya la ????????????
Ne yapalım biz senin gibi çarpıları beşer kat atıp icraate dönünce sınıfta kalan değiliz beyaa ????????????
Yönetim tarafindayim ????
Ortadaki beyazlıyı birine benzettim sanki
Tamam tamam kıskanma Elon musk amcaya söyledim seni de uzaya göndereceğiz ???????????? git biraz dünyan değişsinicraaate dönünce mi
olum sen anca okeye dönersin ne icraati![]()
![]()
Tamam tamam kıskanma Elon musk amcaya söyledim seni de uzaya göndereceğiz ???????????? git biraz dünyan değişsin
Bizim yönetim seklimize bayılıyorum adam gibi adam diyim sen anlakimin ısmarlıycağına bağlı o işler leom hemen peşin hüküm verme sen yanla birine hallederiz ????
koskoca admine yanladı. sen vir vir. bak ilerde forum el mel değişir. senin ocak patlar. benden dimesikimin ısmarlıycağına bağlı o işler leom hemen peşin hüküm verme sen yanla birine hallederiz ????
Yese çoktan silerlerdiO konuyu silerler ss verelim mi ????
yanlamada yeni bir soluk getirdin. ne incesin böle. cüssenden beklenmiycek hareketler bunlar levomBizim yönetim seklimize bayılıyorum adam gibi adam diyim sen anla
Sana özel manzara yıldızları görecek şekilde ayarlandı bu kıyağımı unutma ????çam kenarı al bileti o kadar yol koridorda çekilmez ???? ????
Tamam tamam ???????? ben ikinci dalga başlamadan önce konunun kritik noktalarının ss’ini alıp özelden göndereyim ????Yese çoktan silerlerdiama siz yinede SS alın belli olmaz onların işi kullanıcılar suçlu filan çıkar ben merak etmeyeyim SS lerde yeter
![]()