y€a
Community
Hep o sinek yüzündenSana bi aydınlanma gelmiş ninca ????
Gündüz vakti buralarda olman ...![]()
Bir canlı kendini katlettirmek için niye bu kadar uğraşırki
Kıhh kıhh kIja
Hep o sinek yüzündenSana bi aydınlanma gelmiş ninca ????
Gündüz vakti buralarda olman ...![]()
Oh mis deri kokuları içindesin demek ???? ????Size yetişemiyorum. Tuzlanın Dabakhane köşelerinden selam olsun diyorum. Sıkmayın canınızı saygı sevgi var burada gerisi teferruat. Saygılarımla...
Derinin olmadan önceki kokularındayım içim dışıma çıktı beya. Bayılıcam kokudan. ????????????Oh mis deri kokuları içindesin demek ???? ????
Kimyasallı daha güzel oluyor dimi ???? ????Derinin olmadan önceki kokularındayım içim dışıma çıktı beya. Bayılıcam kokudan. ????????????
Kimyasalsız yanına gelmezsin. Kimyasallarla aşık olursun ????????????Kimyasallı daha güzel oluyor dimi ???? ????
kimyasal dediğin güvercin boku değil mi abiKimyasalsız yanına gelmezsin. Kimyasallarla aşık olursun ????????????
Zaten hesabı öderken tikkatimi çekiyor son zamanlar da , günde 3 litre falan çay içiyormuşum sayende ???? ????hoppp çay vermeyi unutabilirim ama çarpısını atmayı asla @Ck34 hadi hoş geldin afiyetle
Ekli dosyayı görüntüle 40166
dişçi koltuğuna oturasın emi.@comandante ya ihtiyar bi düş artık yakamdan kendi tükkanımdan beni kovma derdindesin
olmaz o işler öle olmuyo işte takma diş gibi değil çıkar tak sök tak işi değilllll ???? ????![]()
Yettim ben her daim yanındayım senin.@comandante ya ihtiyar bi düş artık yakamdan kendi tükkanımdan beni kovma derdindesin
olmaz o işler öle olmuyo işte takma diş gibi değil çıkar tak sök tak işi değilllll ???? ????![]()
Tesekkurlerhoppp çay vermeyi unutabilirim ama çarpısını atmayı asla @Ck34 hadi hoş geldin afiyetle
Ekli dosyayı görüntüle 40166
Selamlar herkese ban landım sandım a yazabiliyorum şaka şaka ???? ???? ????
Ahahahahahaha, yo yo, mesaj yazmanızda sıkıntı yok![]()
Ağzımdan aldın abi ???? ???? ????
Zaten hesabı öderken tikkatimi çekiyor son zamanlar da , günde 3 litre falan çay içiyormuşum sayende ???? ????