yobb
Council
dişçi koltuğuna oturasın emi.
dahada başga bişi demiyom sana![]()
![]()
sen tümö insanlık için bu işi görev edindin koltuktan kalmıyon
nasıl bir koltuk sevdası var sende ihtiyar ???? ???? ????
dişçi koltuğuna oturasın emi.
dahada başga bişi demiyom sana![]()
![]()
Çok yoğunsun bu ara onu anladım ???? ???? ????kankacım kimseye istediğinden fazla çarpı atmıyorum
ama arada iş yoğunluğundan vermemiş olabilirim o ayrı ???? ????
Yettim ben her daim yanındayım senin.
O zaman izin verirseniz kendimi savunacak bir kaç kelam etmek isterim ben hakkımdaki yanlammalar pardon suçlar için ????
Onun bildiklerine ben sonra tek başıma gideceğim...
@@Karagezgin in bildikleri hariç
Üstad ayıpsın özelden yaz bana ben hallederim ????Goygoy alemi;
Amasra-Bartın taraflarında Hatunu ve kızımı gönderebileceğim deniz kenarında, denize de girilebilen temiz, huzurlu mekan tavsiye edebilecek olan var mı?
@Karagezgin in bildikleri hariç
Şu benim ban açılsın da çayımı çekirdeğimi alıp okuyacamSelamlar herkese ban landım sandım a yazabiliyorum şaka şaka ???? ???? ????
hani tık yok diyodun. yaw sende çok bi gıpraşıyon neyse susim benal şu @comandante yi de götür 85 inden sonra buna bişeyler oldu ???? ????
Bence ikinizide gönderelim dinsizin hakkından imansız gelir derler ????????????????al şu @comandante yi de götür 85 inden sonra buna bişeyler oldu ???? ????
Üstad ayıpsın özelden yaz bana ben hallederim ????
O güzel miş benlm aklında bir soru daha doğrusu bir kaç soru var onları sormak istiyorum 1 maaşlar zamlancakmi 2 bana yemek fişi sodekso tarzı vermeniz mümkün mü çünkü yemek konusu goygoyda sıkıntı adım çıkmış bir kere şimdiden teşekkürler. ???? ????????3 ay hava değişimi verdik size, o arada mutlaka buralarda olun ama![]()
O konuyu silerler ss verelim mi ????Şu benim ban açılsın da çayımı çekirdeğimi alıp okuyacamsizin yüzünüzden çok merakıma kaçtı ????????
Şu benim ban açılsın da çayımı çekirdeğimi alıp okuyacamsizin yüzünüzden çok merakıma kaçtı ????????
Ne yapalım biz senin gibi çarpıları beşer kat atıp icraate dönünce sınıfta kalan değiliz beyaa ????????????neyi hallediyon isviçre çakısı
hemen halletti şuna bak ya
bi bekle 4 sayfa üstüne geyikler döndürelim şunun ???? ????
Yönetim tarafindayim ????leom sen herkesin yanındasın zaten
şimdi kimin yanındasın asıl ???? ????