Basagar
Community
Ben gideyim biraz çalışayım abi. Sen gelirsin hakkından. ????????sende bi dik dur yawwww. yupişi salla göğüs ger. "ne diyon topraaamm" de bi![]()
![]()
![]()
![]()
Hadi selametle goygoycular.
Ben gideyim biraz çalışayım abi. Sen gelirsin hakkından. ????????sende bi dik dur yawwww. yupişi salla göğüs ger. "ne diyon topraaamm" de bi![]()
![]()
![]()
![]()
sırtından sopa.. yok yok o değildi. böle buna benzer bişi vardı. sen araya girince karıştırdım bak şimdi ???? ???? ????Abi sende ya savun ya bırak tek başına @Basagar ı kafası karışır adamın ???? ????
Nire beyaaa daha vaytçak.......... içecektük ???? ????Ben fideyim biraz çalışayım abi. Sen gelirsin hakkından. ????????
Hadi selametle goygoycular.
bu daha başlangıç yiğenimYokluğumda bana çekiliş kazandırmak suretiyle 2x30 ml likit bahanesiyle 2x3000ml likit masrafına sokacak siz değerli dostlarım sizlerde iyi ki varsınız.
Başta Haydarcı Başı ve simasıyla adeta bir Jesus olan @comandante ve aziz keşişleri @sotw @yobb ardından bu ateşi harlamaktan yana hiçbir zaman çekinmediğini eylemleriyleher daim belirten burçtaşım ve Luciferin dünya ayağı @rap06 sizlere özel teşekkürler ... devamı da olacak elbet daha delilleri inceliyorum özellikle Judas rolünü biçtiğim ; önce mavileşip ardından siyahlaşan Aziz @MoNoT10 dan da bir hamle bekliyorum.![]()
Bakıyorum İsa ve keşişleri tasviri seni. baya memnun etmiş komutanbu daha başlangıç yiğenim![]()
![]()
![]()
monoDONa izin virdim bi hafda. git eğleş gel didim. gelince eti senün kemiğü benüm
sabunum bitmiş ????
tipim müsait diyelimBakıyorum İsa ve keşişleri tasviri seni. baya memnun etmiş komutan![]()
Yokluğumda bana çekiliş kazandırmak suretiyle 2x30 ml likit bahanesiyle 2x3000ml likit masrafına sokacak siz değerli dostlarım sizlerde iyi ki varsınız.
Başta Haydarcı Başı ve simasıyla adeta bir Jesus olan @comandante ve aziz keşişleri @sotw @yobb ardından bu ateşi harlamaktan yana hiçbir zaman çekinmediğini eylemleriyleher daim belirten burçtaşım ve Luciferin dünya ayağı @rap06 sizlere özel teşekkürler ... devamı da olacak elbet daha delilleri inceliyorum özellikle Judas rolünü biçtiğim ; önce mavileşip ardından siyahlaşan ve saflarımızı terkeden Aziz @MoNoT10 dan da bir hamle bekliyorum.![]()
madem ihaleye fesat karışıtracaksın, karıştırdığına değsin şöyle bir dna75 dico mico çıkartıverhedefimde sana çekilişle pico set çıkartıp odunlarına gömülmek var![]()
![]()
![]()
![]()
ben diyorum birini atladım ama kimiÇekilişten kazandım 1 tane,
Goygoya dağıttım 1.000 tane...
Akşam bu bilmeceyi kızıma sorayım. Bakalım bilebilecek mi?
![]()
dico ve odun sevmiyom ben yaaamadem ihaleye fesat karışıtracaksın, karıştırdığına değsin şöyle bir dna75 dico mico çıkartıver![]()
Siz de hoş geldiniz Üstadım.ben diyorum birini atladım ama kimihoşgeldin üstadım
![]()
Siz de hoş geldiniz Üstadım.
Hafta sonu özlemiştik.
hafta sonu evet :/ sözde evde köfteyi yoğurdum (çiğ köfte değil) mezeleri hazırladım. Tam başladım rakıyı koymaya. Zırrrtr telefon eve sabah 6:30 da döndüm Böylelikle cumartesi akşamım hiç oldu. Tabi daha bitmedi. Sabah 7:30 da yatarsan kaçta kalkarsın: saat 13:30 gibi uyandım felaket bir baş ağrısı. Pazar günümde hiç oldu özetle. Sizlerden uzak kalmama vesile olan olaylar bütünü böyledir. VE pazartesi işteyizSiz de hoş geldiniz Üstadım.
Hafta sonu özlemiştik.
Pazartesi olmasa, hayal etmeye çalışacaktım ama...???????? stajyerler le berabermiş![]()
buzdağının görünen yüzüdür umaımhafta sonu evet :/ sözde evde köfteyi yoğurdum (çiğ köfte değil) mezeleri hazırladım. Tam başladım rakıyı koymaya. Zırrrtr telefon eve sabah 6:30 da döndüm Böylelikle cumartesi akşamım hiç oldu. Tabi daha bitmedi. Sabah 7:30 da yatarsan kaçta kalkarsın: saat 13:30 gibi uyandım felaket bir baş ağrısı. Pazar günümde hiç oldu özetle. Sizlerden uzak kalmama vesile olan olaylar bütünü böyledir. VE pazartesi işteyizçok trajikomik geliyor
![]()
Dua et hepsi erkek olsun . Öyle böyle iknası mevcut. 7 tane stajer var yanımda endüstri mühendisi hepsi kız ve kafalar zehir. Yalnız mantık hiç uğramamışPazartesi olmasa, hayal etmeye çalışacaktım ama...
![]()