Goygoy Sihirli Goygoycular-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde @Votka reyiz vardı oda yok epeydir.
O da son vergi zamlarından sonra adını "ayran" olarak değiştirdi , inzivaya çekildi ???? ???? ????
@Votka hocam hoşgeldin, seni görmek ne ka güzel ????
@Votka abi bilsem daha önce yazardım :ROFLMAO:
@Votka üstat hoşgeldin , adını anmasak unuttun bizi diyecez :)
Votka mesaj yazdı mı yahu yoksa ben mi kör oldum????????????
buralardayım ayık olun beğenisi yaptı kaçtı
@Votka hocam gel bu taraflara
senin isime de zam geldi zaten iyice sensiz kaldık
Abilerim abilerim çok uzun zaman oldu, pireler berber ikenden beri kabuğumdayım, dertler derya kafa leyla eski kayınvalide mualla derken biraz uzak kaldım, üstüne bide işyeri mevzuları aileydi benim çocuğun bende kalmaya gelmesi neyim derken, her zaman olduğu gibi hepinize en engin sevgilerimi, en derin hürmetlerimi arz ediyorum lütfen kabul buyurunuz....

Abilerim abilerim çok uzun zaman oldu, pireler berber ikenden beri kabuğumdayım, dertler derya kafa leyla eski kayınvalide mualla derken biraz uzak kaldım, üstüne bide işyeri mevzuları aileydi benim çocuğun bende kalmaya gelmesi neyim derken, her zaman olduğu gibi hepinize en engin sevgilerimi, en derin hürmetlerimi arz ediyorum lütfen kabul buyurunuz....
Özlettin kendini valla, uzatma arayı böyle ????

özletme kendini bu kadar çok ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri