Birde @Votka reyiz vardı oda yok epeydir.
O da son vergi zamlarından sonra adını "ayran" olarak değiştirdi , inzivaya çekildi ???? ???? ????
@Votka hocam hoşgeldin, seni görmek ne ka güzel ????
@Votka abi bilsem daha önce yazardım![]()
@Votka üstat hoşgeldin , adını anmasak unuttun bizi diyecez![]()
Votka mesaj yazdı mı yahu yoksa ben mi kör oldum????????????
buralardayım ayık olun beğenisi yaptı kaçtı
Abilerim abilerim çok uzun zaman oldu, pireler berber ikenden beri kabuğumdayım, dertler derya kafa leyla eski kayınvalide mualla derken biraz uzak kaldım, üstüne bide işyeri mevzuları aileydi benim çocuğun bende kalmaya gelmesi neyim derken, her zaman olduğu gibi hepinize en engin sevgilerimi, en derin hürmetlerimi arz ediyorum lütfen kabul buyurunuz....@Votka hocam gel bu taraflara
senin isime de zam geldi zaten iyice sensiz kaldık
Özlettin kendini valla, uzatma arayı böyle ????Abilerim abilerim çok uzun zaman oldu, pireler berber ikenden beri kabuğumdayım, dertler derya kafa leyla eski kayınvalide mualla derken biraz uzak kaldım, üstüne bide işyeri mevzuları aileydi benim çocuğun bende kalmaya gelmesi neyim derken, her zaman olduğu gibi hepinize en engin sevgilerimi, en derin hürmetlerimi arz ediyorum lütfen kabul buyurunuz....
O zaman patlat bi tane de içimiz açılsın ????????Özlettin kendini valla, uzatma arayı böyle ????
özletme kendini bu kadar çokAbilerim abilerim çok uzun zaman oldu, pireler berber ikenden beri kabuğumdayım, dertler derya kafa leyla eski kayınvalide mualla derken biraz uzak kaldım, üstüne bide işyeri mevzuları aileydi benim çocuğun bende kalmaya gelmesi neyim derken, her zaman olduğu gibi hepinize en engin sevgilerimi, en derin hürmetlerimi arz ediyorum lütfen kabul buyurunuz....
@BearKimya.com ile görüşebilirsin istersen abicim. ????Ya hu, likitler bitmek üzere.
Sipariş geçmem lazım midem bulandı.
Kimden alacağız nbase aroma mevzusunu?
@BearKimya.com ile görüşebilirsin istersen abicim. ????
Sanmam abi, siparişi göndersin o adrese kafi
kim göndermedi ? @BearKimya.com mı @Pleasewait miSanmam abi, siparişi göndersin o adrese kafi
Geçen likit aldım, alamadım. Göndermedi zibidi
Kim göndermedi onu anlamadım kardeşim?Sanmam abi, siparişi göndersin o adrese kafi![]()
Geçen likit aldım, alamadım. Göndermedi zibidi
İkisi de değil abi başka bir muhterem.
Hayırlı olsun o zaman.İkisi de değil abi başka bir muhterem.
Sepeti hazırladım yarın sipariş geçerim inşallah.
Abi,nbase ile likit hazırlamada gerisi halledilirYa hu, likitler bitmek üzere.
Sipariş geçmem lazım midem bulandı.
Kimden alacağız nbase aroma mevzusunu?