MoNoT10
Council
Ustad boyle olmaz cok basit düşünüyorsun olayiTungsten al değişiklik olsun ????
Platin olsun,daha iyi
Hatta onunla baslamisken borsaya da girer bedavaya getiririz ????
Ustad boyle olmaz cok basit düşünüyorsun olayiTungsten al değişiklik olsun ????
Gel gel seninle gümüşe girelim çok fena yükselecek diyorlar,yükselince bozdururuz ????Ustad boyle olmaz cok basit düşünüyorsun olayi
Platin olsun,daha iyi
Hatta onunla baslamisken borsaya da girer bedavaya getiririz ????
Gümüşü atoya sararsak nolcak onu hic dusundun mu acebaa sen????????????Gel gel seninle gümüşe girelim çok fena yükselecek diyorlar,yükselince bozdururuz ????
Düşündüm düşündüm,yabancılar Altın ve gümüş kullanıyorlar yani en azından deniyorlar diyelim ama sürekli ohm oynaması sıcaklık sapıtması olunca verim alamıyorlar,bundan dolayı bizde ilk başta alacağız bakacağız kullanamayıp köşeye kaldıracağız sonra gümüş fiyatları artınca gidip bozduracağız ????Gümüşü atoya sararsak nolcak onu hic dusundun mu acebaa sen????????????
Platin de sorun yok ????
Gumus olursa cikanlar parlak parlak isildar ortalikta ????
Sağolasın abicim. ???? İş var bugün çalışalım bakalım.Günaydın herkeşlere.. Çalışanlara hayırlı işler.. Çalişmayanlara iyi tatiller. Herkese sağlıklı Mutlu günler dilerim.
Sabah şerifleriniz hayırlı olsun efenim. Hayırlı işlerin olsun kardeşim. ????Günaydın......
Teşekkürler amin cümlemizin inşallah ????Sabah şerifleriniz hayırlı olsun efenim. Hayırlı işlerin olsun kardeşim. ????
Aynı beyaa,abi sen nasılsın beyaa ????Bugünde bitsede Büyükçekmeceye gitsem. Akşama rakı sefasına otursam. ????????????
Naparsınız beya?
Hesap yapıyorum patronla deliricem. Kafa göz dalıcam şimdi tutuyorum kendimi. ????????????Aynı beyaa,abi sen nasılsın beyaa ????
+1Bugünde bitsede Büyükçekmeceye gitsem. Akşama rakı sefasına otursam. ????????????
Naparsınız beya?
Bırak ilk önce o dalsın,sonra ben devreye girerim ????Hesap yapıyorum patronla deliricem. Kafa göz dalıcam şimdi tutuyorum kendimi. ????????????
Olur olur deliricem yemin ediyorum. Beynim patladı benim. ????????????Bırak ilk önce o dalsın,sonra ben devreye girerim ????