Pleasewait
Council
Kayınpederle içersem gelemem 2 dubleden sonra sabahlar olmasın yapıyor. Hiç çekilmiyor. ????????????????@Pleasewait gelirse herkes gelir
+1
Kayınpederle içersem gelemem 2 dubleden sonra sabahlar olmasın yapıyor. Hiç çekilmiyor. ????????????????@Pleasewait gelirse herkes gelir
+1
Kardeşim müsait olursam gelirim bu akşam yalnız içmeyeceğim kayınpederle olunca kendini bozuyor 2 dubleden sonra hiç çekilmiyor. Kısmet bakalım.Atlet don bi yana katılan olursa organize olalım![]()
o da gelsin müdürKardeşim müsait olursam gelirim bu akşam yalnız içmeyeceğim kayınpederle olunca kendini bozuyor 2 dubleden sonra hiç çekilmiyor. Kısmet bakalım.
Yandık keten helvam. Kayınpeder içince kayınvalide onu bıçaklayadı geliyor. Düşün yani. ????????????????????????o da gelsin müdür![]()
Atletim yanımda değil ya bugün,tüh.. ????
Çıblakmısın. ????????????Atletim yanımda değil ya bugün,tüh.. ????
Zoom hiç kullanmadım. Discord olmaz mı ???? Hepinize selamlar bol muhabbetler,benden bu aralar pas. Ağustos ilk haftasına kadar. ???? Şu salgın hastalık bir an önce bitse de normal buluşmalar başlasa Ankara'da.
Bu konuya epey uzak biriyim derkene kullanmiyorum manasinda seettim ????????Beraber olsun biraderim. ???? ????
inan şu dönemde şu halimizle kutlanacak tablo, herkesin eline sağlık... ????Hani havai fişek kutlama falan yokmu @Koba @Pineapple ????????????
Yoksada bunun şerefine bana bir dico hediye falan da olur. ????????
Ekli dosyayı görüntüle 39505
2000 beklediğimiz gün dün gibi ????inan şu dönemde şu halimizle kutlanacak tablo, herkesin eline sağlık... ????
Her zaman güzelliklerle yürüyelim yeni maceralara inşallah. Ellerinize emeğinize sağlık @Koba abicim. ????inan şu dönemde şu halimizle kutlanacak tablo, herkesin eline sağlık... ????
Zoom yükle ben sana anlatırım, gerisi çok kolay ????Zoom hiç kullanmadım. Discord olmaz mı ???? Hepinize selamlar bol muhabbetler,benden bu aralar pas. Ağustos ilk haftasına kadar. ???? Şu salgın hastalık bir an önce bitse de normal buluşmalar başlasa Ankara'da.
Ne güzel işte ????,dikkatini dağıtacak bir ortam olursa ohooo ortalık şenlenir ????????????Kayınpederle içersem gelemem 2 dubleden sonra sabahlar olmasın yapıyor. Hiç çekilmiyor. ????????????????
Aktif olmak lazım. Aktiflik iyidir. ????????????????Zoom yükle ben sana anlatırım, gerisi çok kolay ????
Salgın hastalık yokken de buluşmalar yoktu ???? Ankara grubu çok pasif ????
???????? iş çok farklı boyuta gidiyor ????Aktif olmak lazım. Aktiflik iyidir. ????????????????
Bi meyhane acalım dedik herkes arazi![]()