Karagezgin
Council
aşife okus bey cevabınız nedir. aracılarmı kandırdı sizide. ???? ???? ???? nasıl bi kandırma merakta etmiyo değilim ????????????Abim sorma iş yattı .Kandirildim karikatür tedarikcim beni kandırdı mr sihirbaz i buradan afişe ediyorum Kandirildim
Biz orjinal pireminyum karikatür kitabından, herkes istifade edebilsin makul fiyatlara sahip olabilsin diye tek tek bölerek satıyoruz abim, Ama mister hüsiin bizim için çizerken karikatürlerin karakterleri ile oynayıp karaktersizlik yapmış, yoksa bizde yanlış olmaz, en orcinalci biziz zaten ????????aşife okus bey cevabınız nedir. aracılarmı kandırdı sizide. ???? ???? ???? nasıl bi kandırma merakta etmiyo değilim ????????????
olay o kadan böyük deyon. mirak yaptım eyiceMr. Comandante basına gerekli açıklama saat 15:00 sularında yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur ... ???? ????
sağlıcakla kal kardeşim.Birkaç gün buralarda olamıycam arkadaşlar kendinize iyi bakın????
Harbiden kankam orcinal dir, heç biyerinde değişme olmamış full +full orcinal parçalıBiz orjinal pireminyum karikatür kitabından, herkes istifade edebilsin makul fiyatlara sahip olabilsin diye tek tek bölerek satıyoruz abim, Ama mister hüsiin bizim için çizerken karikatürlerin karakterleri ile oynayıp karaktersizlik yapmış, yoksa bizde yanlış olmaz, en ocinalci biziz zaten ????????
ayyy çok komikkkk ???? ???? ???? ????Mister Hüseyin bu mu yoksa ????????
Ekli dosyayı görüntüle 38793
Gülmeeee raporlarım bak ,????????ayyy çok komikkkk ???? ???? ???? ????
ben hiç raporlanmadım değilkiGülmeeee raporlarım bak ,????????
Abim hayırdır yaramazlık yok dimi.Birkaç gün buralarda olamıycam arkadaşlar kendinize iyi bakın????
biz seni bilip tanıyoz abim. sen üzülme. hep o aracılar seni ifal etmiş biliyoz onuYazılanları okuyunca üzüldüm ben güvenilir bir yanciyim benden karikatür alanlara yobb X2 çay verçek.Yazdiklariniza sizde uzuleceksiniz . ????
Abim bende mağdurum böyle olsun istemezdim dedim ya Kandirildim.Arastirma yapıyoruz nasıl böyle bir hata oldu diye, mr okusa mail attım cevabı gelince burdan paylaşırım ????biz seni bilip tanıyoz abim. sen üzülme. hep o aracılar seni ifal etmiş biliyoz onu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
elleşmeyin yalayutuma
![]()
Şimdi uyandım ifal yok ihmal var ???? ???? ???? ???? ????biz seni bilip tanıyoz abim. sen üzülme. hep o aracılar seni ifal etmiş biliyoz onu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
elleşmeyin yalayutuma
![]()
kandırılırken napıyodun esas merak konusu o. kandıranlar nasıldı misela. iri kıyım mı siyahmı beyazmı. çok derin konular bunlar çokkkkAbim bende mağdurum böyle olsun istemezdim dedim ya Kandirildim.Arastirma yapıyoruz nasıl böyle bir hata oldu diye, mr okusa mail attım cevabı gelince burdan paylaşırım ????