comandante
Council
???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? yetiş damacanaŞimdi uyandım ifal yok ihmal var ???? ???? ???? ???? ????
???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? yetiş damacanaŞimdi uyandım ifal yok ihmal var ???? ???? ???? ???? ????
Malları Arap yobb dan aliyirduk sevkiyatı mr okus yapıyordu aracı kara soft kullanıyor du paralar banker monodan geliyordu.Kadir abi hesapları tutuyor du .Aman Kadir abi paraları ezecek tutun onu ben bir süreliğine yokum dedi eyvah gitti paralar Stuttgart ????kandırılırken napıyodun esas merak konusu o. kandıranlar nasıldı misela. iri kıyım mı siyahmı beyazmı. çok derin konular bunlar çokkkk![]()
Yok beyaa komutanım,günaydın mesajlarını beğenip diğerlerini okumuyorum ????çabuk pes ettin kopyacı seniiii![]()
![]()
![]()
çok şey kaçırıyon öleyseYok beyaa komutanım,günaydın mesajlarını beğenip diğerlerini okumuyorum ????
Aynen komutanım senin de mesaj aralarında güldüğünü kaçırmışım komutanım ????çok şey kaçırıyon öleyse![]()
Aynen komutanım senin de mesaj aralarında güldüğünü kaçırmışım komutanım ????
Karagezginin karikatürleri iyiymiş ama sihirbazınkine gülmemişsin komutanım ????
ayyy çok komikkkk ???? ???? ???? ????
Komutanım sihirbazın mendilinin neden kırmızı olduğunu şimdi daha iyi anladım ????teessüf ederim lüdven. okusçuklan aramızımı bozcen![]()
![]()
![]()
????