Goygoy Sihirli Goygoycular-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayir niye küseyim abi burasi goygoy sayfasi degil mi ben mi yanlis biliyorum
Herhangi Mevzuyu goygoyla yurutuyoruz/yürütüyorsunuz olmasi gereken de bu.Bu arada acik acik yazayim ki net olsun dedim
Bir grup misafir,sehirden sehire transfer,klupler vs dondurdugumuz muhabbetin gercek taraflarini anlamayacak kadar kör degilim
Ha ben altinda yatan mesaji anlayamamis olabilirim ki bundan dogal bisey de yoktur
Ancak reelde donen muhabbetten kopmadan goygoy,sohbet,muhabbetin içinde olmak ta benim samimiyetimin bi işaretidir;ayni zamanda bunu da yanlis yorumluyor olabilirim
E butun bu durumda benim kotu bir yone gittigimi yine gostermez
Daha yazacaktim ama isler var kopuyor konu neyse

Herhangi Mevzuyu goygoyla yurutuyoruz/yürütüyorsunuz olmasi gereken de bu.Bu arada acik acik yazayim ki net olsun dedim
Bir grup misafir,sehirden sehire transfer,klupler vs dondurdugumuz muhabbetin gercek taraflarini anlamayacak kadar kör degilim
Ha ben altinda yatan mesaji anlayamamis olabilirim ki bundan dogal bisey de yoktur
Ancak reelde donen muhabbetten kopmadan goygoy,sohbet,muhabbetin içinde olmak ta benim samimiyetimin bi işaretidir;ayni zamanda bunu da yanlis yorumluyor olabilirim
Konu ne ara buraya geldi onu anlamadım da @MoNoT10 seviliyorsun beyaa ????

Sen ne düşünmüşsün bölee yawww ????????
Bida diyim. Amaç eğlenmek muhabbet takılmaca.
Zaten farklı olsaydı ilk başta okus olmak üzere burada bana sataşan herkesi furmam lazımdı benim. Hep tek başıma savaştım üstüme yüklenenlere.
Ha bura dışında bu şekil takılmaca dersen onu bende sevmiyom. Bilen biliyor onuda.
Ama bura serbest kürsü. Zaten işin esprisini anlamayan kaldıramayan kimse ile ne yazışırım ne ben nede diğerleri takılır.
Sana takıldığımıza göre kıymetini bil bence ????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri