comandante
Council
son sözümü didim ben. bundan gayri zırnık yok sana. ????Bak komutan tüm mahalleyi güldürdün yüzüme mutlusun mu ????
son sözümü didim ben. bundan gayri zırnık yok sana. ????Bak komutan tüm mahalleyi güldürdün yüzüme mutlusun mu ????
Ya tabii umarım şimdi beni daha iyi anlamışsınızdır monomani bey ????????????????
Hankı taraftan baktiginnan alakali eccük
Bizimkisi is icabı canim karşim neden oyle diosun
Ben hic sana bu cok tehlikeli dio muyum ?
Ürkütme ceyl...insanlari canim şimdi ????
Olmadı abi komik değil versene paramı pardon külçe altın dicektim.son sözümü didim ben. bundan gayri zırnık yok sana. ????
???? ???? ???? ???? ????biri boş çukur satar,
öbürü boş çukura yatar.
nası bi yer oldu bura te allam yaa![]()
![]()
Seni dabiki iyi anlıyorumYa tabii umarım şimdi beni daha iyi anlamışsınızdır monomani bey ????
yap görevini öle gel yanıma. boş boş gonuşma garşımda.Olmadı abi komik değil versene paramı pardon külçe altın dicektim.
Sizin alaverelerinize alet oldun mu hersey ne kaaaa güzel ne kaaa güzelbiri boş çukur satar,
öbürü boş çukura yatar.
nası bi yer oldu bura te allam yaa![]()
![]()
üstüne düşen apla aplaaa ???? ???? ???? ???? ????Seni dabiki iyi anlıyorum
Ama seninleyim anlamini cikarma buradan recaediyorum sonnaciima heryandan biseyler üstüme kaliyo ????????
Yo olmaz artık bırakmam aynı yoldan gidiyoz yol arkadaşı olduk artıkSeni dabiki iyi anlıyorum
Ama seninleyim anlamini cikarma buradan recaediyorum sonnaciima heryandan biseyler üstüme kaliyo ????????
Ustume kalio derken seni kastetmedim ellaaaaam get bak biyu ????????Yo olmaz artık bırakmam aynı yoldan gidiyoz yol arkadaşı olduk artık
Yok be abi Nijeryalı topçu o tukaka okochanin yeğenispoilermi var burda![]()
![]()
o bi yarışma var. bana güvenmi ne.Yo olmaz artık bırakmam aynı yoldan gidiyoz yol arkadaşı olduk artık
O aplaaaalar düşsün tepene senin ????????????üstüne düşen apla aplaaa ???? ???? ???? ???? ????
Birazda reklam yapalımBeyler yiptv
(yancı -indiragandi- peleş _tivi)
satışımız başlamıştır ilgilenen arkadaşlar bana ulaşın ???? ???? ???? ???? ????
Herhalukarda bizjm masaya yanliyosun nasıl yapiyo bunu yaahahah ????????????Birazda reklam yapalım
bu yiptv yi caysiz kral yobb bankacılar ağası monomani emekli komutan şapkasız okus pokus ve soft cuk kullandı memnun kaldı beğenmezsen iade. Gel gelll