comandante
Council
levo çay tost isdermisinBen astım abim parayla işim olmaz biliyonsun beni ???? ???? ????

levo çay tost isdermisinBen astım abim parayla işim olmaz biliyonsun beni ???? ???? ????
Altın olur ama ????
gören gördü kıvırma hemencik ???? ???? ????abim kanka diyoz kardeşim diyoz dostum diyoz abi sen hangi dünyadasın ne yaşıyon sen nasıl bi yokluk dicem olmıycek ???? ????
Boşver yobb üzme kendini adam yaşlı yanlış anliyoabim kanka diyoz kardeşim diyoz dostum diyoz abi sen hangi dünyadasın ne yaşıyon sen nasıl bi yokluk dicem olmıycek ???? ????
gören gördü kıvırma hemencik ???? ???? ????
ihtiyar diye hakir gördüğün bu adamda para gani. sen gaybediyon yalayutBoşver yobb üzme kendini adam yaşlı yanlış anliyo
sen delikanlı değilsinki. öyle zannediyon. işte sorun ordakıvırmak yok delikanlıya yakışmaz ???? ????
Boşver yobb üzme kendini adam yaşlı yanlış anliyo
böyle yazınca bi garip gözüktün gözüme nidense ???? ???? ???? ????peki kankacım
Hoşbuldum levo üstad.Hoş geldin nerelerde sin naparsin iyimisin epeydir görüşemedik yaw.
Oh oh çok iyi yapmışsın da bu aralar biraz durumum kötü canlı bekliyorum komutandan gelsin derhal ateş ederim.Hoşbuldum levo üstad.
Tost ısmarlıyomuşsun dediler.
Mahallece toplanıp geldik. ????
HahaflfkclxşsşllOh oh çok iyi yapmışsın da bu aralar biraz durumum kötü canlı bekliyorum komutandan gelsin derhal ateş ederim.
Bak komutan tüm mahalleyi güldürdün yüzüme mutlusun mu ????Hahaflfkclxşsşll
Mahallecek güldük buna ????????
Rap nerelerdesin .Selamlar gününüz Aydın olsun
????????????Bu bankacilar benim kadar tehlikeli ???? ???? ????