sihirbaz
Council
bakıyorsa hoş, bakıp görüyorsa ne hoş, görüp iletişim kurabiliyorsa âlâ, Reaksiyon Alıyorsa ne âlâ![]()
Birine mesaj mı bu, bari subliminal yapsaydın ????????????
bakıyorsa hoş, bakıp görüyorsa ne hoş, görüp iletişim kurabiliyorsa âlâ, Reaksiyon Alıyorsa ne âlâ![]()
Tanımıyom derkene ?ben seni danımıyomki ???? ???? ???? ???? düşene bide ben fururum![]()
Ben şahidim ????????????Tanımıyom derkene ?Aynı masa da kaç resmimiz artı 1500 küsür sayfa goygoyumuz var onları neetcez ???????????? Aldırırım seni de yanıma
![]()
Yok direk bam bam bam ???? ???? ????Birine mesaj mı bu, bari subliminal yapsaydın ????????????
kaçın kurasıyım ben olum. ne çalımlar var bendeYok direk bam bam bam ???? ???? ????
Çok düşünecek bişey yok, buranın IQ seviyesi belli gören herkes anlıyor ne olduğunu ????kimden alıntı yapıp etkiketlemiş se o düşünsün ???? ???? ???? ????
senin derdin benim ...Çok düşünecek bişey yok, buranın IQ seviyesi belli gören herkes anlıyor ne olduğunu ????
Asıl senin derdin benim, @Karagezgin paylaşıyo sen bana sataşıyon ????????senin derdin benim ...
neyse susmam gerekiyo burda![]()
![]()
![]()
![]()
hepinize tek başıma yetiyom sus susAsıl senin derdin benim, @Karagezgin paylaşıyo sen bana sataşıyon ????????
Orası doğru goygoyu sen kaldırıyon ayağa ????ben olmayınca goygoy çöküyo. yoksam bile beni çekiştiriyonuz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
işin gücün faşoluk ???? ???? ???? nirden tanıdım seni. şans işte. otada mokada misali benim şansta böleOrası doğru goygoyu sen kaldırıyon ayağa ????
O zaman vaytçaklıt moka ısamarlayım, içenmi ????????işin gücün faşoluk ???? ???? ???? nirden tanıdım seni. şans işte. otada mokada misali benim şansta böle![]()
![]()
![]()
![]()
kaçın kurasıyım ben olum. ne çalımlar var bende![]()
![]()
![]()
Asıl senin derdin benim, @Karagezgin paylaşıyo sen bana sataşıyon ????????
yok yok sevmiyim onu. onu yapanıda sevmiyim. sen bağa bi duble koy onun yerine. anca öle çekilirsin.O zaman vaytçaklıt moka ısamarlayım, içenmi ????????
yemin ediyorum şu yazdığını vvhite chocolate lı votka olarak okudum . Sanırım oldum benO zaman vaytçaklıt moka ısamarlayım, içenmi ????????
bütün sahalarda atarım ben golümü yiğensübliminal yapıyoruz @rap06 hemen açık ediyor. Bende taktik maktik yok bam bam bam dedim
Dikkat et toprak sahaya düşersin çalım atayım derken ayağını burkma komutanım
Üstad aşkolsun ben hiç öyle şeyler yaparmıyım![]()
geç bile kaldın koş koş ???? ???? ????yemin ediyorum şu yazdığını vvhite chocolate lı votka olarak okudum . Sanırım oldum ben![]()