comandante
Council
için fisat senin. izci koyu o bi kerem.Ben biraz hizalama yaptım , mod ları zorlamayalım diye ???? ???? ????

için fisat senin. izci koyu o bi kerem.Ben biraz hizalama yaptım , mod ları zorlamayalım diye ???? ???? ????
Ona akşam karar verecez, 3 üncü den sonra ???? ???? ????ganatllımıyım benuçuyomuşum haberim yoğmuş yaaaa ????????????
şeyh uçmaz mürid uçurur derler komutan. Sen uçuruna bakganatllımıyım benuçuyomuşum haberim yoğmuş yaaaa ????????????
haydar uçuruyo bizdeşeyh uçmaz mürid uçurur derler komutan. Sen uçuruna bak![]()
Hee o da zaten hep uç"k"uruna bakıyor ???? ???? ????şeyh uçmaz mürid uçurur derler komutan. Sen uçuruna bak![]()
bakıyorsa hoş, bakıp görüyorsa ne hoş, görüp iletişim kurabiliyorsa âlâ, Reaksiyon Alıyorsa ne âlâHee o da zaten hep uç"k"uruna bakıyor ???? ???? ????
aklın fikrin hep orda senin deHee o da zaten hep uç"k"uruna bakıyor ???? ???? ????
yannış yerde. lüdven sayfasında paylaşın böle şeyleri okus bey
hemende kankişini savunur. olum sen avugat deelsin ki
kısa metrajlı film var bide ama bandırmaya yolluycam sizi
Duruma göre avukat,savcı,hakim olabilirim , hukuk "guguk" olduktan sonra ...hemende kankişini savunur. olum sen avugat deelsin ki![]()
Kimse bakmadıktan sonra 2000 olsa ne yazar, ben buraya atayım biz bize güler eğleniriz ????yannış yerde. lüdven sayfasında paylaşın böle şeyleri okus beyelinizde 150 200 dane olmalı ama. bi seferde 10 sayfa doldurmazsan olmaz
![]()
bi silivri alabilirmiyik diyodun aldın gitti ???? ???? ????Duruma göre avukat,savcı,hakim olabilirim , hukuk "guguk" olduktan sonra ...???? ????
Giderken yolumun üstündesin, bi uğrar çayını içerim ???? ???? ????bi silivri alabilirmiyik diyodun aldın gitti ???? ???? ????
ben seni danımıyomki ???? ???? ???? ???? düşene bide ben fururumGiderken yolumun üstündesin, bi uğrar çayını içerim ???? ???? ????