Kadir60
Council
Subliminal mesaj mı veriyon????Selamlar Canlar,
Duyduğum göre bu komutan çok hayvan sever biriymiş. Kendisine bir adet koala hediye etmek istiyorum. eğer kabul Ederse. Yavru falan değil ha bildiğin eşek kadar![]()
Subliminal mesaj mı veriyon????Selamlar Canlar,
Duyduğum göre bu komutan çok hayvan sever biriymiş. Kendisine bir adet koala hediye etmek istiyorum. eğer kabul Ederse. Yavru falan değil ha bildiğin eşek kadar![]()
Evet abi verio ????????????Subliminal mesaj mı veriyon????
bırakın komutan gelsin ekmeğine yağ sürmeyinSubliminal mesaj mı veriyon????
Fotoğraf koymuşmu ????
deme öyle deme. benim hanımla kız duymasın. hemen isterlerSelamlar Canlar,
gel anlatıcam. şincik otur bi dizime önce. sonrası kolayben anlamadım bana da anlatsana ????
Öyle konu mu olur brom, yazı var bilgi var, yorum var bide beğeni atan utanmazlar var, banlamak lazım bunları ????vala koymuş brom ???? ????
dur bir senin modeme sızayım. Eve anons geçmek lazım. Yenge duysun ki senin iş olsundeme öyle deme. bernim hanımla kız duymasın. hemen isterler![]()
![]()
![]()
![]()
gel anlatıcam. şincik otur bi dizime önce. sonrası kolay![]()
![]()
![]()
sen konuyu aç 1000 fav 1000 retweet bendenÖyle konu mu olur brom, yazı var bilgi var, yorum var bide beğeni atan utanmazlar var, banlamak lazım bunları ????
Dur hocam önce 100 tane pamuk fotosu toplayım ????sen konuyu aç 1000 fav 1000 retweet benden
sen konuyu aç 1000 fav 1000 retweet benden
abi dizine olsa duramazsındizinin dibinedir abi o dizine değildir ???? ????
sen gel bi hele orasını düşünmedizinin dibinedir abi o dizine değildir ???? ????